Naš blog

Upoznajte Eldina – Obećanje kuririma

28th Septembar 2023 · 2'

1. Reci nam nešto o sebi i svom iskustvu u Glovo-u?

Zovem se Eldin Čolić i sarađujem sa Glovo kompanijom već skoro dvije godine. Otac sam dvoje djece i fleksibilnost kompanije mi u velikoj mjeri olakšava brigu o njima. Prije nego što sam se zaposlio kao Glovo kurir promijenio sam više radnih mjesta ali nigdje prije nisam mogao pronaći ovakav omjer rada, zarade i zadovoljstva.

2. Jesi li upoznat sa projektom “Obećanje kuririma” i šta misliš o tome?

Naravno da jesam, projekat “Obećanje kuririma” donosi ogromno olakšanje nama kao kuririma sa saznanjem da imamo dodatno osiguranje u slučaju nezgode kao i obuke o sigurnosti koje će upotpuniti naše dane na terenu. Također ne smijemo izostaviti i novi izazov “Delivery Guru” koji nam omogućava da uz redovnu zaradu i izazove usputno ostvarimo dodatne bonuse.

3. Kako ti se čini novi izazov koji smo nedavno lansirali “Delivery Guru” ?

Izazov “Delivery Guru” zasigurno dodatno motiviše kurire a kroz period trajanja kampanje zapravo ukazuje na to koliko dugoročno računa na nas i ulijeva nam dodatnu sigurnost.

4. Da li imaš neku ideju koju bi mogli implementirati u projekat “Obećanje kuririma” ?

Obzirom da se bliži ljeto i sezona odmora bilo bi poželjno nagraditi kurire nekom varijantom plaćenog odmora kada se ispune određeni uslovi (npr. broj odrađenih sati ili broj dostavljenih narudžbi). Također ukoliko postoji mogućnost, organizacija međunarodnog team buildinga za kurire koji se ističu u svojim gradovima.

Udio