Fii flexibil, livrează când vrei tu

Completează formularul pentru a începe livrarea
Salut

Fă-ți programul singur și lucrează flexibil, după bunul plac. Vei fi plătit pentru livrarea comenzilor prin aplicația Glovo.

Înscrie-te astăzi!

La ce te aștepți de la utilizarea aplicației?
Câștigă bani în felul tău
Câștigurile vor fi transferate către ține săptămânal.
Flexibilitate
Îți stabilești programul după bunul tău plac. Livrezi când dorești, fie că este vorba de o oră, de un weekend sau la fiecare 2 săptămâni.
Pachet avansat de asigurare
Ești protejat de Qover atunci când livrezi. Faptul că ai o asigurare prin care ești acoperit îți oferă liniștea pe care o meriți.
Ce este nevoie de la tine...
- 18 ani sau peste
- de un vehicul
- un act de identitate sau permis de muncă
Cum să începi
Completează formularul
Te poți înregistra folosind formularul. Documentele și fotografia trimise vor fi verificate.
Conectați-vă
După ce înregistrarea ta a fost aprobată, poți descărca aplicația Courier și poți începe să o utilizezi.
Livrarea comenzilor
Un tutorial îți va prezenta cum să utilizezi aplicația și cum să te pregătești pentru prima comandă.
Fă cunoștință cu curierii
Soltan Iurie
La Glovo sunt mulțumit de câștigurile obținute și de graficul flexibil, astfel pot sa îmi selectez orele de muncă care îmi sunt mie convenabile. Prin intermediul acestui job socializez cu oamenii care îmi creează o dispoziție mai bună pe parcursul zilei. Beneficiez de salariu și bonusuri săptămânale. Îmi pare bine ca in orașul nostru avem așa un serviciu de livrare și că fac parte din echipa Glovo.
Olga Belonucichina
Am ales activitatea de curier Glovo, fiindcă îmi place să interacționez cu oamenii și să conduc propriul automobil. Mișcarea, comunicarea cu oamenii mă încarcă pozitiv și îmi oferă puteri să-mi fac munca corect și rapid. Sunt mândră că am reușit să mă realizez într-o profesie anterior necunoscută nici mie și nici apropiaților mei.
Întrebări frecvente

Trebuie să ai cel puțin 18 ani, să deții un permis de muncă valabil și să ai un smartphone (iOS sau Android) pentru a începe să livrezi.

Pot fi necesare și alte permise sau asigurări obligatorii, în funcție de cum dorești să livrezi, cu mașina, cu scuterul, cu bicicleta sau pe jos.

De obicei, completarea formularului de înregistrare și încărcarea documentelor nu durează mai mult de 30 de minute.

După ce te înregistrezi, profilul tău va fi validat din motive de securitate. Dacă ești verificat, ești pregătit pentru a-ți procura materialul și să descarci aplicația Courier.

Câștigurile tale vor fi transferate în contul bancar pe care l-ai furnizat atunci când te-ai înregistrat în Glovo.

La începutul unei perioade de facturare, câștigurile tale vor fi transferate în contul tău bancar. Transferul poate dura până la 2 sau 3 zile lucrătoare pentru a fi procesat, în funcție de contul bancar.

Utilizarea aplicației Glovo Courier îți oferă libertatea de a fi responsabil de propriile decizii. Îți poți stabili programul și să livrezi când îți convine. Fie că este vorba de o oră pe zi, doar în weekend sau 6 zile pe săptămână; tu decizi.

Aplică acum