Blogul nostru

Ziua Curierului

9th decembrie 2022 · 4'

În data de 17.06.2022 am sărbătorit Ziua Curierului, scopul evenimentului a fost de a recunoaște și aprecia curierii pentru performanța lor.

La acest eveniment au fost prezenți 11 curierii, fiecare cu istoria sa de activitate în Glovo.
De asemenea, la eveniment ni s-a alăturat Managerul General Glovo Moldova și alți specialiști din diferite departamente Glovo.

Au fost câteva ore deosebite, care ne-au permis să ne cunoaștem, să ne umplem de energie pozitivă și cu noi forțe să ne continuăm activitatea în Glovo.

Managerul General – Alexandru Mihalache și Alexandrina Lungu – Specialist Operațiuni au povestit tuturor ce este Glovo Moldova, care sunt reușitele de până acum și planurile pentru viitor, și desigur au participat la sesiunea de întrebări și răspunsuri ale curierilor.

Cel mai interesant moment, cu siguranță, a fost să ascultăm istoriile și poveștile curierilor din timpul livrărilor, pe care am vrea să le împărtășim și cu tine:

Courier

“M-au invitat la masă alături de ei, mi-au oferit tips foarte bun. Mereu clienții oferă multe zâmbete și îți fac ziua mai plăcută.”
“A lăsat tips mai mult decât a fost prețul comenzii .”

 

Courier

“Am avut o livrare în unul din parcurile capitalei. Clientul după ce și-a ridicat comanda mi-a cerut să probeze bicicleta electrica pe care eram, după ce a probat-o, i-a plăcut atât de mult încât mi-a propus o suma enorma pe care o avea cash pentru a o cumpara.”

 

Courier

“Am avut o livrare la spital.Clienta care a ieșit la ușa secției de maternitate era însărcinată și după ce i-am oferit comanda, a strigat „s-o început,s-o început!” medicii din apropiere i-au oferit ajutor.”

“M-au servit cu produse din comanda .”

 

Courier

Și desigur curierii și-au împărtășit scopurile și visurile lor. Cum ar fi:

  • Să schimb transportul de munca pe ceva electric. De exemplu o Tesla
  • Să fac lumea cât mai fericită livrându-le comenzi!
  • Să schimb vehiculul și să lucrez cât mai mult!
  • Să câștig mai mult față de săptămâna trecută . Și așa în continuare!
  • Scopul e să livrez cât mai multe comenzi
  • Imobil și afacere personală!
  • Vreau mașină!

Mulțumim tuturor curierilor pentru efortul și dăruirea ce o oferă zilnic pentru a livra comenzi.

Vom mai organiza în viitor astfel de evenimente la care vă așteptăm cu drag să participați și să vă bucurați de formidabilele momente petrecute împreună.

wog-share