Blogul nostru

Îți este sete? Hidratează-te aici!

25th aprilie 2024 · 2'

Este foarte important să bei apă pentru a evita îmbolnăvirea și a lupta împotriva căldurii, mai ales vara. Dacă ai lipsă de apă, pentru a continua livrările în siguranță îți recomandăm să accesezi butonul verde și vei vedea cinci adrese disponibile unde ai putea să bei apă sau să îți umpli sticla cu apă.

Hidratează-te aici!
Avem cinci sfaturi pentru a te ajuta să învingi căldura în timpul livrării:

1. Verifică prognoza meteo înainte de a ieși. Dacă va fi însorit, poartă o șapcă când mergeți cu bicicleta pentru a preveni insolația. Nu uita de casca când mergi pe bicicletă.

2. Rămâi hidratat. Să ai cu tine o sticlă de apă (reutilizabilă) pe care o puteți reumple între curse.

3. Îmbrăcămintea aerisită este cheia. Încercă să porți țesături respirabile și confortabile, realizate din materiale naturale precum inul, bumbacul sau mătasea.

4. Ai grijă de pielea ta. Înainte de livrare, nu ezita să aplici protecția solară SPF 50 pe față și pe tot corpul.

5. Poartă cu tine șervețele umede, dezinfectant pentru mâini și masca. Suntem încă în pandemie și este încă important să ne protejăm mâinile și fețele și să evităm riscurile.

Nu uita: în ciuda tuturor sfaturilor, este important să-ți asculți corpul. Dacă căldura îți provoacă amețeli, dureri de cap sau disconfort fizic, ia o pauză – și hidratează-te.

Iar pentru aceasta echipa Glovo a organizat câteva puncte de hidratare pentru curieri. Accesând butonul verde de mai sus găsești toate locurile disponibile unde poți să-ți umpli sticla cu apă.

Ai grijă de tine!

wog-share