Cât de des îmi primesc câștigurile?

Poți câștiga bani pentru fiecare comandă finalizată. Fiecare perioadă de plată durează o săptămână. Perioada începe luni la ora 00:00 și se încheie duminică la 23:59. Toate comenzile pe care le finalizezi în aceasta săptămână vor fi însumate, iar plata către tine va fi efectuată în ziua de marți. Procesarea plății poate dura până la 24 de ore.

Cum voi fi plătit?

Se va efectua un transfer în contul bancar al PFA-ului / SRL-ului pe care ni-l furnizezi sau către partenerul la care esti angajat. Facturile le vom genera în numele entității tale și banii vor fi transferați la începutul fiecărei perioade de facturare. După efectuarea transferului, pot dura câteva zile până banii ajung în contul tău, în funcție de bancă sau ințelegerea cu partenerul.

Cum citesc factura?

Factura este împărțită în 3 secțiuni: informațiile, suma totală generată și ajustările totale:
 • Dacă trebuie să modifici informațiile personale din prima secțiune, nu ezita să ne contactezi pe documents.romania@glovoapp.com
 • Suma totală generată este suma serviciilor furnizate sau suma totală obținută pe baza comenzilor acceptate și a promoțiilor suplimentare.
 • Totalul ajustărilor are în vedere retragerea de numerar din soldul în numerar și costurile administrative precum închirierea de materiale, depozitele sau facturile anterioare cu minus sau folosirea incorectă a cardului. Totalul ajustărilor poate fi pozitiv (în favoarea ta, și se va adăuga la câștigurile tale) sau negativ (în favoarea Glovo și se va scădea din câștigurile tale).
Suma totală pe care o primești este cea plătită în contul tău bancar.

Ce deficite pot vedea pe factură?

 • Ajustări pentru folosirea incorectă a cardului. Cele mai obișnuite motive sunt următoarele:
  • Ai folosit cardul într-o unitate care nu a corespuns comenzii pe care o efectuai. De exemplu, într-un restaurant cu care Glovo colaborează deja și nu trebuie să plătești sau la un magazin la care nu trebuia să plătești pentru produs, ci doar să-l ridici, conform indicațiilor utilizatorului care a plasat comanda.
  • Ai ridicat numerar de la un bancomat pentru a plăti un produs și ai păstrat restul.
  • Ai pierdut comanda după ce ai plătit cu cardul la punctul de ridicare. Se poate întâmpla dacă comanda este realocată, dacă există o problemă de conexiune sau în situații de forță majoră.
 • Ajustări ca urmare a retragerii de numerar din soldul de numerar. După cum știi, soldul în numerar sunt bani plătiți de utilizatori pe care-i păstrezi pentru a putea plăti la diferite unități. Uneori, vei putea retrage bani din acest sold ca plată în avans. Toate aceste retrageri vor fi însumate și scăzute din factura ta, deoarece ai primit plata.
 •    Ajustările administrative pentru materiale sau facturi în minus anterioare. De exemplu, ajustări pentru depozitele pentru materiale.
Te-a ajutat acest artiol?