Îmbunătățirea experienței

Sfaturi pentru a profita la maximum de experiența ta folosind Glovo

Înainte de a începe

Este întotdeauna mai bine să rezervi orele în mod conștient. Dacă ai rezervat un interval orar și nu te vei putea conecta în respectiva oră, este important să anulezi rezervarea cât mai devreme, deoarece anularea târzie a rezervării afectează alți curieri care ar putea dori să se conecteze în acel moment.

Conectarea la aplicație în orele cu cerere ridicată, cum ar fi prânzul și cina în weekend, maximizează experiența curierilor: mai multe comenzi și câștiguri mai bune.

  • Nu uita să te înregistrezi cu până la 25 de minute înainte de fiecare interval orar rezervat, astfel încât sistemul să știe că ești pregătit să livrezi.
  • La conectare, din motive de securitate, ți se poate cere să îți confirmi identitatea printr-un sistem de recunoaștere a feței.
  • Dacă te apropii de partenerii de top din orașul tău atunci când te conectezi, probabil vei maximiza posibilitatea de a primi comenzi pentru livrare, deoarece clienții au tendința de a comanda mult de la aceștia.

Cu cât livrezi mai multe comenzi, cu atât vei obține mai multă experiență. Cu mai multă experiență vei putea profita la maximum de timpul petrecut în Glovo.

Dacă știi că nu vei putea livra comenzi într-un interval rezervat, îți recomandăm să anulezi rezervarea cât mai curând posibil. Alți curieri cu disponibilitate vor aprecia că au la dispoziție aceste noi ore ce pot fi rezervate.

Clienții pot identifica persoana din imagine ce nu corespunde cu cea care le livrează comanda, deci asigură-te că fotografia de profil este actualizată în aplicație. Utilizarea identității altcuiva este ilegală și considerată fraudă, accidentele care ar putea avea loc altor persoane decât proprietarul contului nu pot fi acoperite de asigurare.

Când livrezi

Din motive sanitare și conform legislației, este important să te asiguri că porți o mască și te protejezi în timp ce colaborezi cu Glovo. De asemenea, este important să păstrezi o distanță de siguranță în timp ce aștepți la punctul de preluare al Partenerului, atunci când livrezi comanda și în timp ce discuți cu alți curieri sau persoane. Vrem să ne asigurăm că toată lumea este în siguranță!

  • Când ai nevoie de ajutor pentru ceva, selectează motivul potrivit pentru a-ți putea rezolva problema mai repede
  • Ne-am gândit temeinic la cele mai eficiente modalități de a-ți rezolva problemele, de aceea te rugăm să preselectezi un motiv, care te vor direcționa către soluționarea problemei. Alegerea unui motiv greșit poate cauza întârzieri în rezolvarea problemei.

Siguranța este extrem de importantă pentru noi! Este foarte important să respecți legea, să respecți limitele de viteză, să porți întotdeauna centura de siguranță sau casca atunci când conduci, să nu ignori semnalele de circulație și să eviți orice fel de distragere a atenției.

Dacă ai AA dezactivată, sistemul presupune că nu dorești să primești comenzi - și, prin urmare, este posibil să nu te conectezi la clienții sau partenerii din platformă.

Primirea comenzilor poate dura, deci respingerea comenzilor ar putea să nu te ajute să îți atingi pe deplin potențialul de câștig!

În caz contrar, ar putea însemna că nu toate produsele vor fi disponibile, ceea ce îți poate afecta soldul în numerar, poate genera anulări, contacte inutile și o experiență proastă a clienților și partenerilor.

Clienții doresc să găsești tot ce au nevoie, așa că îți recomandăm să verifici dacă produsele pe care le livrezi corespund cu ceea ce a comandat clientul. Dacă punga este sigilată, recomandăm să confirmi cu partenerii că toate produsele se află în pungă.

Pentru comenzile de cumpărături, îți recomandăm să le faci cu aceeași dedicare ca atunci când le faci pentru tine. În cazul în care un anumit produs nu este disponibil, poți contacta clientul pentru a schimba produsul sau pentru a primi instrucțiuni din partea acestuia.

Bacșișurile vin la pachet cu o experiență bună a clientului, deci dacă te asiguri că livrezi comenzile clienților în condiții bune, probabil că îți vei crește posibilitățile de a fi recompensat de către aceștia!

Utilizatorii și partenerii îți vor evalua serviciul după fiecare livrare, iar dacă ești respectuos și prietenos, cu siguranță te vor evalua bine.

Există o mulțime de alte recomandări care îți pot ușura viața!

  • Utilizează o aplicație de hărți digitale, cum ar fi Google Maps, pentru a face mai ușoară deplasarea în oraș
  • Poartă haine în care te simți confortabil și bea multă apă ce te va ajuta cu siguranță să rămâi sănătos și plin de energie!
  • Urmărește website-ul Curierilor pentru mai multe sfaturi și explicații privind modul de funcționare a aplicației Glovo și cum să faci experiența de utilizare mai ușoară.
  • Asigurarea siguranței vehiculului este esențială pentru asigurarea siguranței tale și a celorlalți.
  • În unele orașe, anulările trebuie duse la anumite puncte de colectare pentru a putea returna articolele proprietarilor (clienți sau parteneri) - așa că fii atent la acest lucru!
Te-a ajutat acest artiol?