Dacă întâmpinați probleme cu aplicația, încearcă să urmezi acești pași:

Verifică-ți conexiunea la Internet
Închide aplicația din fundal și deschideți-o din nou
Oprește și repornește telefonul
Dezinstalează și reinstaleazăaplicația

Dacă problema persistă, ne poți contacta prin intermediul aplicației: Contactează Asistență > Aplicație - probleme generale > Altele.

Dacă întâmpini probleme la conectare, verifică dacă adresa de e-mail și parola sunt corecte. Dacă nu ești sigur, fă click pe „Mi-am uitat parola" în ecranul de conectare.

Reține că la Glovo comenzile sunt atribuite automat printr-un algoritm. Verifică aceste lucruri înainte de a ne contacta din acest motiv:

Telefonul personal are cel puțin 20% baterie.
Ai modul acceptare automată activat
GPS-ul îți funcționează corect. Poți verifica observându-ți poziția pe harta din aplicație.
Ești în zona de livrare pe care o poți vedea în harta din aplicație
Dacă soldul în numerar este prea mare și nu respectă prevederile naționale, probabil nu vei putea primi comenzi cu plata în numerar, ceea ce va limita numărul comenzilor pe care îl primești.

Un sfat bun este să te muți într-un loc unde sunt amplasate majoritatea magazinelor. Astfel vor crește șansele tale de a primi o comandă.

Dacă ai probleme legate de comenzi, consultă acest articol.

Dacă tocmai ai început să livrezi o comandă și observi că ai probleme de GPS sau că nu poți vedea adresa pe ecrean, îți recomandăm să închizi aplicația de tot și să o redeschizi. Dacă problema persistă , îți recomandăm să închizi telefonul, iar apoi să îl redeschizi.
Dacă problema , încă nu este rezolvată , te rugăm să iei legătură cu noi pe chat sau prin email, iar noi vom încerca să te ajutăm în cel mai scurt timp posibil.

Dacă observi că aplicația ta de glover s-a blocat sau nu funcționează corespunzător, urmărește instrucțiunile de mai jos:

Închide aplicația și redeschide-o
Închide-ți telefonul, iar apoi repornește-l
Dezinstaleaza aplicația și reinstaleaz-o înapoi
Te-a ajutat acest artiol?