Nasz blog

Види замовлень на Glovo

19th kwiecień 2024 · 1'

Які існують типи замовлень у Glovo? Які замовлення Glovo Ти доставлятимеш? Чого можна очікувати? Переконайся сам, що в цьому немає нічого складного! ?

 

Замовлення “що завгодно” – клієнт може замовити все, що поміститься у Твоєму рюкзаку. Він додасть опис того, що йому потрібно (іноді фотографію), і пункт, де Ти можеш придбати ці продукти. Найчастіше це алкоголь, сигарети, безрецептурні ліки. Співробітники магазину не знають, що Ти отримав замовлення, оскільки вони не є нашими партнерами. Ти повинен купувати продукти зі списку клієнтів самостійно. Оплати товари готівкою Glovo  і завантаж фото чека в додаток. Якщо замовлення «що завгодно» не поміщається у Твій рюкзак, звернись до служби підтримки.
Замовлення “кур’єр”– клієнт може попросити перевезти деякі речі, які поміщаються у Твій рюкзак. Клієнт надасть адресу, з якої Ти забереш посилку, і адресу, за якою Ти її доставиш. Найчастіше це документи, зарядні пристрої, невеликі картонні коробки, але навіть відбір посилок із магазинів чи пачкоматів. Якщо «кур’єрське» замовлення не поміщається у Твій рюкзак, звернись до служби підтримки.
Замовлення з магазинів – все більше магазинів співпрацюють з нами! Biedronka, Auchan, Carrefour, Circle K, а також багато магазинів алкогольних напоїв, тощо! У великих містах до нас також приєднуються пекарні, кондитерські, флористи… Твоє замовлення чекатиме на Тебе там, тому все, що Тобі потрібно зробити, це надати працівнику код, який Ти побачиш в додатку. Замовлення від Biedronka можна отримати позаду магазину, а замовлення від Auchan – у пункті обслуговування клієнтів.
Замовлення з ресторанів – ці замовлення найпопулярніші! Клієнт робить замовлення в ресторані за допомогою програми Glovo, а Ти вводиш код, який відображається в програмі, лише під час отримання. Якщо Тобі доведеться оплатити це замовлення в певний момент, Ти побачиш це в додатку. Завжди використовуй готівку Glovo.

 

Сподіваємось, Ти вже знаєш все про замовлення в Glovo! Якщо у Тебе  виникли сумніви щодо поточного замовлення, звернись до служби підтримки в додатку.

Share