Nasz blog

Перенаправлення замовлень

19th kwiecień 2024 · 1'

У Glovo ми надаємо нашим кур’єрам можливість відхилити замовлення. Чи знаєш, коли Ти можеш переписати замовлення і як це вплине на доставку та Твій рейтинг відмінності? Ми відповімо!

 

У Тебе є можливість переписати одне замовлення на годину або кілька разів на день – в залежності від міста. Ти можеш відхилити замовлення, якщо з якихось причин Ти не можеш його виконати або відстань для Тебе занадто велика (а Ти їдеш на велосипеді). Якщо Ти хочеш переписати замовлення через те, що Твій автомобіль зламався, негайно повідом про це співробітникам у чаті.

 

Які наслідки перенаправлення замовлень?

 

Твій рейтинг відмінності знизиться, і, як наслідок, Ти не матимеш пріоритету в бронюванні годин у своєму розкладі. Ми хочемо покладатися на наших кур’єрів, тому спочатку надаємо графік для тих, в кого найкращий результат відмінності. Дізнайся більше про свою оцінку відмінності: ? Twój Wynik Doskonałości

Перенаправлення замовлень призводить до затримок доставки, що, у свою чергу, негативно впливає на задоволеність клієнтів і Твою оцінку
Ти менше заробляєш! ? Після відхилення замовлення Ти можеш не отримати інше, або час очікування буде подовжено. Чим менше замовлень Ти виконуєш, тим менше Ти заробляєш.

 

Обов’язково перенаправляй свої замовлення розумно. У разі зловживання цією функцією доступ до Твого облікового запису може бути обмежено.

Якщо у Тебе виникли проблеми з транспортним засобом або замовленням, звернися до служби підтримки в чаті та опиши свою проблему.

 

Бажаємо успішних курсів!

Share