Nasz blog

⏱️ Скасування зарезервованих годин

25th kwiecień 2024 · 1'

У Glovo ми пропонуємо Тобі гнучкість у виборі годин, протягом яких Ти працюватимеш з нами. Хочеш працювати з Glovo постійно? А може, у Тебе є час лише у вихідні або у Тебе є кілька вільних годин на тиждень? Ти сам встановлюєш години у своєму розкладі! ⏱️

Ми припускаємо, що Ти все це вже знаєш! А чи знаєш Ти, як важливо з’являтися в зарезервованих годинах? Читай далі!

Разом ми прагнемо забезпечити, щоб Ти міг співпрацювати з нами в обраний Тобою час. Натомість ми хочемо покладатися на Тебе і бути впевненими, що Ти з’являтимешся на вибраних погодинних блоках.

 

Однак я не можу співпрацювати – найважливіші правила

 

Ми знаємо, що у Тебе може статися випадкова подія. Якщо Ти вже забронював години в календарі, але виявилося, що Ти не можеш на них з’явитися – скасуй їх мінімум за 24 години без будь-яких наслідків
Якщо Ти скасовуєш свої години досить рано, Ти даєш можливість іншим кур’єрам співпрацювати та заробляти гроші протягом цього часу – Ти #teamplayer ?
Регулярне скасування годин в останню хвилину та неявка в заброньованих годинах призведе до тимчасового або постійного блокування облікового запису ?

 

Ми завжди доставляємо замовлення клієнтам вчасно. Це стане можливим лише завдяки нашій співпраці – тому, якщо Ти не можеш співпрацювати в заброньовані години, скасовуй їх якнайшвидше – щоб графік завжди був заповненим і всі кур’єри та клієнти були задоволені!

Share