Nasz blog

5 способів отримати більше замовлень?

25th kwiecień 2024 · 1'

У Тебе є зарезервований годинний блок, Ти ввійшов в систему і не отримуєш замовлень? ?

Ми підготували для Тебе кілька порад і рішень для цієї ситуації! ⬇️

 

Як отримати більше замовлень?

 

Перш за все, пам’ятай, що під час співпраці у Тебе повинна бути включена функція „Я доступний” в останній вкладці додатку. Інакше Ти не отримаєш замовлень. Використовуй цю функцію лише тоді, коли Тобі потрібно зробити невелику перерву під час доставки.

 

Якщо Ти все ще не отримуєш замовлень, перейдемо до конкретних порад …

 

Переконайся, що у Твоєму телефоні включена геолокація – у налаштуваннях телефону вибери «поширювати завжди» замість «лише під час використання програми». В останньому випадку сигнал GPS може перериватися, коли Ти вмикаєш інші програми під час співпраці.  Також не закривай програму протягом годинного блоку – нехай вона весь час працює «у фоновому режимі».

❗Якщо Ти довго не отримуєш замовлень, Ти можеш написати в службу підтримки з проханням «розбудити» – наш агент вручну скине Твоє GPS місцезнаходження, що займає близько 2 секунд. (Профіль> Зв’язатися зі службою підтримки> Програма – Загальні проблеми> Я не отримую замовлень)

 

 

Знаходься поблизу центру або районів із великою кількістю ресторанів. У великих містах це буде центр міста, а в менших – навколо McDonald’s, KFC чи BurgerKing.
Переконайся, що Твій баланс готівки Glovo не перевищує ~ 250 злотих. Після перевищення цієї суми з міркувань безпеки Ти не отримуватимеш замовлень, за які клієнт хоче оплатити готівкою, щоб Твій баланс не збільшувався ще більше.

❗Ти можеш регулярно зменшувати свій баланс, вносячи надлишок через веб-сайт https://glovocash.pl – Тобі не потрібно чекати смс від нас! Ти можеш знайти інструкції, як це зробити, тут: ? Cash Glovo – усе, що Тобі потрібно знати!

Завжди тримай акумулятор телефону зарядженим – вище 20%. Коли рівень заряду Твого телефону значно падає, Ти не отримуватимеш жодних замовлень і можеш отримати червоний блок
Намагайся максимально скорочувати час доставки. Отримавши замовлення, відразу їдь в пункт самовивозу, а після отримання – до клієнта. Кур’єри, які виконують більшу кількість замовлень, отримують їх ще більше.

 

Бажаємо тільки успішних курсів! ?

Share