Bezbednost za vas i druge

Kao što znate, naši korisnici (dostavljači, partneri i klijenti) su nam na prvom mestu. Zbog toga je Glovo preduzeo sledeće mere u skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja. Važno je da imate to u vidu dok dostavljate narudžbine!

Dostava bez kontakta:

Kako bismo zaštitili vaše i zdravlje klijenta, preporučujemo vam da pratite sledeće korake:

1. Držite minimalno bezbedno rastojanje od 1 metra sve vreme tokom saradnje i nosite masku i rukavice ako je to moguće.

2. Kada ste u prodavnici partnera, proverite da li su sve torbe dobro zatvorene i stavljene na određenu površinu kako bi se izbegao kontakt.

3. Kada stignete do klijentove kuće, ostavite narudžbinu ispred vrata, zazvonite i udaljite se. Da bismo izbegli kontakt, onemogućili smo potpisivanje klijenata. Da biste videli ovu promenu, nabavite poslednju verziju aplikacije.

Higijena i preventivne mere:

U skladu sa objavama Ministarstva zdravlja, želimo da podelimo sa vama informacije i savete kako da svedete rizik na najmanju moguću meru. Preporučujemo vam da posebno vodite računa kada predajete novac. Korišćenje rukavica, alkohola ili dezinfekcionog sredstva i pranje ruku su najbitnije mere zaštite. Pročitajte o svim preventivnim merama u ovom članku.

Ekonomska pomoć pogođenim osobama:

Smatramo da je zdravlje dostavljača na prvom mestu. Zbog toga ćemo pružati ekonomsku pomoć svim dostavljačima kojima je dijagnostikovan COVID-19 tokom dvonedeljnog perioda oporavka koji je medicinski neophodan. Biće potrebna zvanična dijagnoza i to će važiti od današnjeg datuma do 29. marta. Ako se nađete u toj situaciji, kontaktirajte nas putem ćaskanja sa podrškom i informisaćemo vas o daljim koracima.

Glovo još uvek radi u većini gradova. U slučaju da preduzmemo mere da privremeno obustavimo uslugu u vašem gradu, obavestićemo vas i putem imejla i u aplikaciji.