Koliko često će mi biti isplaćena zarada?

Zarađujete novac za svaku izvršenu narudžbinu. Svaki period isplate traje dve nedelje i presek je na fiksne datume bez obzira kada ste počeli da radite. Period počinje u ponedeljak (dan 1) u 00:00 i traje do sledeće nedelje (dan 14) u 23:59. Sve narudžbine koje izvršite tokom ove dve nedelje biće obračunate i isplatićemo vam zaradu.

Kako ću biti plaćen?

Biće izvršen bankovni transfer na račun agencije za koju radite ili na račun vaše firme ukoliko ste samozaposleni. Fakture se generišu i novac se prebacuje na početku svakog perioda fakturisanja. Kada je transfer obavljen, može potrajati do nekoliko dana dok novac ne legne na račun, u zavisnosti od vaše banke.

Kako čitam fakturu?

Faktura je podeljena na 3 dela: informacije, ukupna generisana suma i ukupne ispravke:
 • Ako treba da izmenite informacije u prvom delu, slobodno kontaktirajte Podršku.
 • Ukupna generisana suma je suma za pružene usluge ili ukupan iznos koji je zarađen putem prihvaćenih narudžbina i dodatnih promocija.
 • Ukupne ispravke podrazumevaju gotovinu povučenu sa stanja gotovine i administrativne troškove kao što su iznajmljivanje materijala, depoziti ili prethodne negativne fakture ili zloupotreba kartice. Ukupne ispravke mogu biti pozitivne (u vašu korist, koje će biti dodate vašoj zaradi) ili negativne (u korist Glova, koje će biti odbijene od vaše zarade).
Ukupan iznos za primanje je ono što će vam biti uplaćeno na bankovni račun.

Kakvu vrstu neusklađenosti mogu pronaći na fakturi?

 • Korekcije za zloupotrebu kartice. Najčešći razlozi su sledeći:
  • Koristili ste karticu u objektu koji nije odgovarao narudžbini koju ste obavljali. Na primer, u restoranu sa kojim Glovo već sarađuje i ne morate da plaćate, ili u prodavnici u kojoj nije potrebno da plaćate za proizvod, već da ga samo pokupite, kao što je naveo klijent koji je naručio.
  • Podigli ste novac sa bankomata da platite proizvod i zadržali kusur.
  • Izgubili ste narudžbinu nakon što ste platili karticom na mestu preuzimanja. Može se desiti ako je narudžbina preraspoređena, ako je došlo do kvara veze ili zbog više sile.
 • Ispravke zbog podizanja gotovine sa gotovinskog salda. Kao što znate, gotovinski saldo je novac koji vam plaća klijent, a koji čuvate da biste mogli da plaćate u prodavnicama.
 • Administrativne ispravke za materijale ili prethodne negativne fakture. Na primer, ispravke za depozite za materijal.