Znamo da prva narudžba s Glovom zna biti zbunjujuća, no ne brini! Članak u nastavku detaljno će objasniti cijeli postupak i vidjet ćeš da je vrlo jednostavno.

Prijava

15 minuta prije početka tvog termina dobit ćeš obavijest o prijavi. Jednostavno se prijavi i potvrdi da si na raspolaganju tijekom zakazanog termina.

Primljena narudžba

Kad primiš narudžbu, ako je automatsko prihvaćanje uključeno, aplikacija će ti prikazati opći pregled narudžbe: što dostavljaš te mjesta preuzimanja i isporuke.

Narudžba započinje

Odvoji trenutak i pogledaj kartu koju prikazuje aplikacija. Kad se upoznaš s rutom, uz pomoć Google karata možeš krenuti na mjesto preuzimanja.

Preuzimanje narudžbe

Aplikacija će ti reći moraš li zatražiti proizvode i koji način plaćanja ti je potreban. Zatim preuzmi proizvode, po potrebi plati, prenesi fotografiju u aplikaciju i spremi narudžbu u torbu. Prenošenje računa za proizvode obavezno je da bi kupac mogao platiti narudžbu. Također je važno da cijena u aplikaciji bude jednaka onoj na računu. Ako postoji razlika između prenesenog i plaćenog iznosa, pojavit će se neusklađenost na tvom računu (nemoj prenositi vrijeme ili drugi račun).

Dostava narudžbe

Na mjestu isporuke kupac se mora potpisati prstom putem aplikacije i tad mu možeš predati narudžbu. Imaj na umu da moraš zatražiti potpis prije nego predaš narudžbu. Na taj ćemo način izbjeći probleme s karticama.

Laganica!

Ako u bilo kojem trenutku tijekom postupka naiđeš na problem, naš tim za podršku putem chata uvijek ti je usluzi. Imaš li nedoumica o različitim vrstama narudžbi?

Pročitaj ovaj članak!
Da li ti je ovaj članak pomogao?