Ako imaš problema sa aplikacijom, pokušaj da pratiš ove korake:

Proveri internet vezu
Zatvori aplikaciju iz pozadine i ponovo je otvori
Isključi telefon i ponovo ga uključi
Deinstaliraj i ponovo instaliraj aplikaciju

Ako se problem nastavi, možeš da nas kontaktiraš putem aplikacije: Kontaktiraj podršku > Aplikacija – opšti problemi > Ostalo.

Ako imaš problema sa prijavom, proveri da li su imejl i lozinka tačni. Ako nisi siguran/na, klikni na dugme „Zaboravio/la sam lozinku“ na ekranu za prijavu.

Upamtite da se Glovo narudžbine automatski dodeljuju pomoću algoritma. Pre nego što nas kontaktirate iz tog razloga, proverite sledeće:

Vaš telefon ima bar 20% baterije.
Aktivirano vam je automatsko dodeljivanje.
GPS vam radi kako treba. Možete to da proverite tako što ćete pogledati svoju poziciju na mapi u aplikaciji.
Nalazite se u području dostave koje možete da vidite na mapi u aplikaciji.
Ako je vaše stanje gotovine previsoko i ne ispunjava zahteve određene zemlje, verovatno nećete moći da primate narudžbine sa gotovinskim plaćanjem, što može da ograniči broj narudžbina koje dobijate.

Dobar savet je da se premestite na mesto gde se nalazi najveći broj prodavnica. Tako ćete imati veće šanse da primite narudžbinu.

Ako imate problem u vezi sa narudžbinama, pogledajte ovaj članak.

Ako ste upravo započeli porudžbinu i primetili probleme sa GPS-om na telefonu ili ne vidite adresu na ekranu, možete pokušati da zatvorite aplikaciju (takođe iz pozadine) i ponovo je otvorite. Ako i dalje ne možete da da vidite adresu, pokušajte da isključite telefon i ponovo ga uključite. Ako se problemi nastave, obratite nam se putem ćaskanja ili nam pošaljite e-poštu i javićemo vam se što je pre moguće

„Ako je aplikacija blokirana ili ne radi ispravno, sledite uputstva u nastavku. Ako prva ne uspe, isprobajte drugu i tako dalje:

Zatvorite aplikaciju (takođe iz pozadine) i otvorite je ponovo
Isključite telefon i ponovo ga uključite
Izbrišite aplikaciju i preuzmite je ponovo
Da li ti je ovaj članak pomogao?