Poboljšanje iskustva

Savjeti kako najbolje iskoristiti svoje iskustvo korištenja Glova

Prije nego što počneš

Uvijek je bolje savjesno rezervirati svoje termine i imati i druge ljude na umu. Ako rezerviraš termin, a nećeš se moći spojiti u to vrijeme, važno je da ga odjaviš što je ranije moguće jer kasno odjavljivanje utječe na druge dostavljače koji bi se u to vrijeme mogli htjeti spojiti.

Spajanje na aplikaciju u satima visoke potražnje, poput ručka i večere vikendom, maksimalno uvećava iskustvo dostavljača: više narudžbi i bolja zarada.

  • Ne zaboravi se prijaviti do 25 minuta prije svakog rezerviranog bloka sati kako bi sustav znao da si na raspolaganju za dostave.
  • Prilikom prijave, a iz sigurnosnih razloga, od tebe će se možda zatražiti da potvrdiš svoj identitet putem sustava za prepoznavanje lica.
  • Ako se nakon prijave približiš najboljim partnerima u svom gradu, vjerojatno ćeš uvećati mogućnost primanja narudžbi za dostave jer korisnici obično često naručuju od njih.

Što više narudžbi dostaviš, to ćeš više iskustva imati. S više iskustva moći ćeš bolje iskoristiti svoje vrijeme u Glovu.

Ako znaš da nećeš moći isporučivati narudžbe u rezerviranom terminu, preporučujemo ti da ga otkažeš što prije možeš. Ostali dostavljači koji su dostupni rado će rezervirati dodatne radne termine.

Korisnici mogu prepoznati kad osoba sa slike nije ista kao osoba koja isporučuje njihovu narudžbu, tako da trebaš voditi računa o tome da tvoja profilna slika bude ažurirana u aplikaciji. Korištenje tuđim identitetom nezakonito je i smatra se prijevarom, a nezgode koje se mogu dogoditi osobama koje nisu vlasnici računa ne mogu biti pokrivene osiguranjem.

Prilikom dostave

Iz sanitarnih razloga i u skladu sa zakonskim propisima, važno je da tijekom suradnje s Glovom nosiš masku i štitiš sebe. Također je važno držati se na sigurnoj udaljenosti dok čekaš na mjestu preuzimanja u partnerovu objektu, dok dostavljaš narudžbu i dok razgovaraš s drugim dostavljačima ili ljudima. Želimo da svi budu sigurni!

  • Kad ti zatreba pomoć u vezi s nečim, odaberi ispravan razlog kako bismo brže riješili problem
  • Dobro smo razmislili o najučinkovitijim načinima za rješavanje tvojih problema, zato te molimo da unaprijed odabereš razlog koji će te odvesti izravno do rješenja problema. Odabir pogrešnog razloga može uzrokovati kašnjenje u rješavanju problema.

Sigurnost je za nas od najveće važnosti! Zbilja je važno pridržavati se zakona, poštivati ograničenja brzine, uvijek imati svezan sigurnosni pojas ili kacigu dok voziš, ne ignorirati prometnu signalizaciju i izbjegavati bilo kakva skretanja pozornosti.

Ako isključiš AP, sustav pretpostavlja da ne želiš primati narudžbe - i stoga te možda neće povezivati s korisnicima ili partnerima na platformi.

Za primanje narudžbi ponekad treba vremena - tako da odbijanjem narudžbi možda nećeš u potpunosti ostvariti svoj potencijal za zaradu!

Ako to ne učiniš, svi proizvodi možda neće više biti dostupni, a to može utjecati na tvoje stanje gotovine, izazvati otkazivanja i nepotrebnu komunikaciju te loše iskustvo za partnere i tvoje korisnike.

Korisnici žele dobiti sve što im je potrebno, tako da ti preporučujemo da provjeriš podudaraju li se proizvodi koje isporučuješ s korisnikovom narudžbom. Ako je vrećica zatvorena, preporučujemo da s partnerima potvrdiš jesu li svi proizvodi u vrećici.

Kad je riječ o narudžbi namirnica, preporučujemo ti da ih vršiš s jednakom predanošću kao da ih kupuješ za sebe. U slučaju da određeni proizvod nije dostupan, možeš se javiti korisniku i upitati za zamjenu ili zatražiti od njega upute.

Napojnice dolaze s dobrim iskustvom korisnika. Ako se trudiš da tvoje narudžbe korisnicima stignu u dobrom stanju, vjerojatno ćeš povećati svoje šanse za nagradu!

Korisnici i partneri ocjenjivat će tvoju uslugu nakon svake dostave, a ako pokažeš poštovanje i ljubaznost, sigurno će te dobro ocijeniti.

Postoji mnogo drugih preporuka koje ti mogu olakšati život!

  • Korištenje aplikacije za digitalne karte kao što je Google karte može ti jako olakšati kretanje gradom
  • Nošenje odjeće u kojoj se osjećaš ugodno i pijenje puno vode zasigurno će ti pomoći da očuvaš zdravlje i energiju!
  • Pratiš li web-mjesto za dostavljače, možeš doznati više savjeta i objašnjenja o tome kako funkcionira aplikacija Glovo, što će tvoje iskustvo njezina korištenja učiniti lakšim.
  • Održavanje tvog vozila u dobrom stanju ključno je za osiguravanje tvoje i tuđe sigurnosti.
  • U nekim gradovima otkazane narudžbe treba odnijeti na određena sabirna mjesta, kako bismo mogli vratiti proizvode njihovim vlasnicima (kupcima ili partnerima) - pa pripazi na to!