Obveza dostavljačima predstavlja našu predanost omogućavanju pravednijih uvjeta dostavljačima. Do kraja 2023. godine ispunit ćemo prioritete za koje dostavljači kažu da su im najvažniji: pravedne plaće, sveobuhvatnije osiguranje, jednakost i zajednica.

Pravedna zarada

Znamo da je poštena zarada najvažnija. U Maroku smo stvorili novu značajku koja dostavljačima omogućuje da povećaju svoju zaradu dosežući razne razine dostave. U svakoj zemlji istražujemo načine kako dostavljačima pružiti priliku za pravedniju zaradu

Jednakost

Želimo da se krećeš u sigurnom prostoru. Uvođenje obrazaca za pritužbe dovodi nas korak bliže tomu da postanemo platforma koja se u samom korijenu bori protiv diskriminacije i neprimjerenog ponašanja korisnika, partnera ili agenata.

Otvoreni za dijalog

Moramo zajedno djelovati kako bismo stvorili industriju koja svako mišljenje i iskustvo uzima za ozbiljno. Zahvaljujući mjesečnim fokusnim skupinama s dostavljačima kreiramo prostor u kojem možemo podijeliti zabrinutosti u vezi s platformom. Provjeri znaš li za predstojeće fokusne skupine u svom gradu!

Sveobuhvatna sigurnost

Vjerujemo da učinkovita i brza dostava nikada ne bi trebala doći po cijenu sigurnosti kurira. Organiziraju se redoviti tečajevi sigurnosti kako bi se kuriri pripremili i zaštitili u rizičnim situacijama. A kako bismo vam pružili mir s ceste, želimo osigurati viši standard osiguranja. Doznaj više

go down

Redovita sigurnosna edukacija

Ne zaboravi, nijedna narudžba nije toliko važna, a da bi ugrozila tvoj život. Sudjelovanje na redovitim tečajevima sigurnosti može ti pomoći da dobiješ znanje koje ti je potrebno za suočavanje s izazovnim situacijama na cesti - i zaštitiš svoj život.

person braking the bike

Community

Dostavljači su puni talenata i ambicija u pogledu svoje budućnosti. Udružili smo se s platformom za učenje koja će ti pomoći da usavršiš svoje vještine.

Razvijanje talenata

Predstavljamo: „G-Learning (Igranje kroz učenje)“. Digitalna platforma nudi ti pristup nizu znanja: bez obzira na to želiš li svoje vještine u Excelu podići na višu razinu ili naučiti osnove poslovanja, ovdje ćeš pronaći sve!

person braking the bike

Poticanje pozitivne promjene uz Obveza dostavljačima

Iako je naručivanje hrane postalo svakodnevicom, zaštita dostavljača zaostaje. Znamo da se Glovo i druge platforme u čitavoj industriji moraju obvezati na pozitivne promjene kako bi izgradili okruženje za dostavljače koje kombinira i fleksibilnost i pogodnosti. Danas ti dajemo svoju riječ: Obveza dostavljačima označava našu predanost omogućavanju pravednijih uvjeta dostavljačima