Stil defensiv de condus pentru a rămâne în siguranță

Traficul rutier îi expune pe toți la influențe externe. Condusul defensiv îți conferă încrederea de a gestiona eventualele riscuri în trafic. Acest ghid îți oferă abilitățile de conducere defensivă și un mod de gândire anticipativ pentru a te ajuta să faci față liniștit traficului.

go down

Rămâi în alertă și concentrat

Este important să fii odihnit și complet concentrat pentru a putea reacționa rapid la eventualele riscuri

go down

Aplică regula 3-4 secunde

Păstrează cel puțin 3 - 4 secunde distanță de vehiculul din față, chiar și mai mult în condiții de vreme rece deoarece este mai sigur.

go down

Așteaptă-te la greșeli din partea altora

Ai încredere în stilul tău de condus și ca alte vehicule să nu reacționeze defensiv

go down

Fii cu un pas înainte

Repetiția e mama învățăturii - și nu există diferențe în trafic. Te putem conecta cu partenerii ce au dezvoltat instruiri de siguranță pentru a-ți permite să livrezi cu încredere și calm în trafic.

Poartă echipament de protecție

Fă-te vizibil în trafic și redu riscurile folosind echipamentul corect. Verifică întotdeauna dacă bicicleta ta are două frâne independente, lumină frontală albă, lumină roșie de spate și că pedalele sunt anti-alunecare și înșurubate bine. Jachetele tale trebuie să aibă elemente reflectorizante și purtarea căștii te va ajuta la prevenirea leziunilor la cap.

person braking the bike
person braking the bike

Buton de urgență pentru asistență rapidă

În ciuda unui stil de condus atent și defensiv, din păcate se pot întâmpla accidente. Aplicația pentru curieri are un buton de urgență în aplicație pentru a-ți oferi accesul rapid la apelul de urgență într-o situație neprevăzută.