Programul Recomandă un prieten pentru curieri îți permite să câștigi bani pentru fiecare prieten pe care îl recomanzi să colaboreze cu Glovo.

Pentru a recomanda un prieten trebuie să vizitezi această pagină și să introduci adresa e-mail pe care ai asociat-o contului tău Glovo. După apăsarea butonului vei primi un e-mail cu un link unic, recompensa de plată pentru luna actuală și instrucțiunile pentru a continua procedura.

Există câteva variabile ce se pot schimba în fiecare lună, precum vehiculele eligibile pentru recompensă, suma de plată sau numărul minim de comenzi necesar pentru a putea primi banii. Totul va fi bine detaliat în e-mailul pe care îl vei primi.

De asemenea, rețineți că pentru a primi ambii banii, prietenul tău trebuie să îndeplinească comenzile solicitate prin e-mail în perioada menționată, de când acesta le înregistrează în Glovo.

Mai ai întrebări?

Poți găsi mai multe informații în aceeași pagină în care primești codul sau în mesajul e-mail pe care îl primești după ce soliciți link-ul unic.

Obține link-ul unic aici