Naš blog

Otključajte maksimalnu efikasnost uz rezervisanje sati po Zonama

27th April 2024 · 2'

Dok planirate raspored, sada ćete moći rezervisati svoje sate po zonama. Ovo vam daje mogućnost da odlučite u kojoj zoni želite preuzimati i dostavljati narudžbe, čineći vaše iskustvo dostave još prilagođenijim vašim željama. Rezervacija slotova po zonama štedi vam gnjavažu putovanja na velike udaljenosti i omogućava vam da isporučite više narudžbi u kraćem vremenu.

Planirajte svoj raspored po zonama

Kada otvorite svoj kalendar, vidjet ćete da su termini podijeljeni u zone kako biste planirali svoj raspored. Klikom na željenu zonu možete planirati svoje mjesto rada. Osim toga, evo savjeta:

Što je vaš rezultat izvrsnosti veći, prije ćete imati pristup najpopularnijim područjima!

Prijavite se za brže vrijeme početka

Ali to nije sve! Uvodimo novu funkciju koja nadopunjuje zone za rezervaciju – područja za prijavu. Kada rezervišete zonu, od vas će se također tražiti da se prijavite u okviru označene zelenom bojom.

Na taj način ćete započeti svoju smjenu bliže područjima s velikom potražnjom, dajući vam kraće vrijeme putovanja za vašu prvu dostavu. To znači da možete početi dostavljati efikasno i brzo.

Zadržavanje istih zona za uzastopne slotove

Povezani slotovi (npr. 13:00-14:00 i 14:00-15:00) moraju ostati u istoj zoni. Želite da isporučite u različita područja tokom dana? Nema problema! Morat ćete ostaviti vremenski razmak između intervala u kalendaru kako biste bili sigurni da ćete tamo stići na vrijeme.

Pa, šta čekate? Isprobajte ove uzbudljive nove funkcije sada i rezervišite svoje sate uz veću fleksibilnost i efikasnost!

Udio