Blogul nostru

Fă cunoștință cu Delivery Guru | Angajamentul pentru curieri

17th iulie 2024 · 3'

Angajamentul pentru curieri este prioritatea noastră pentru a oferi condiții rezonabile pentru curieri, Astăzi, suntem cu un pas mai aproape de a ne îndeplini acest angajament.

Fă cunoștință cu Delivery Guru, partenerul tău pe termen lung în ceea ce privește provocările. Pe parcursul unei perioade de două luni, ai șansa de a câștiga bani în plus cu Delivery Guru.

Ce este Delivery Guru?

Delivery Guru te provoacă să atingi un anumit număr de comenzi în decursul unei perioade de trei luni. Consideră că este o scară pe care o urci nivel cu nivel.

În funcție de nivelul atins, vei fi răsplătit conform. Fiecare comandă contează!

Reține ca Delivery Guru nu va înlocui celelalte provocări cu care ești obișnuit.

Unde pot găsi Delivery Guru?

Vei găsi Delivery Guru în secțiunea de provocări a aplicației tale de curier. Detaliile provocării îți arată când va începe următorul Delivery Guru și când se încheie. Îți spune câte comenzi va trebui să livrezi și care este premiul pe care îl primești în funcție de nivelul pe care îl atingi.

Pot ține evidența progresului meu?

Da! Secțiunea de provocări din aplicația ta de curier îți arată progresul tău. Poți vedea câte comenzi ai livrat și cât de aproape ești de următorul nivel. Numărătoarea inversă te ajută să fii la curent în mod constant cu cât timp mai ai la dispoziție până la sfărșitul provocării.

Cum particip?

Ești automat inclus! Provocarea este deschisă pentru toți curierii. Mult succes!

Celelalte provocări vor continua să existe?

Da! Delivery Guru este o provocare adițională pe termen lung. În orice caz, vei vedea în continuare celelalte provocări cu care ești obișnuit. Reține că pentru provocările săptămânale încă vei fi nevoit să apeși butonul de participare pentru a te înscrie.

wog-share