Blogul nostru

Evenimentul de lansare Glovo+

28th aprilie 2024 · 3'

Avem vești bune! Glovo anunță lansarea unor noi inițiative pentru voi, curierii noștri fideli, care livrați prin intermediul platformei noastre.

Aproape un an a trecut de când am inaugurat programul nostru „Angajamentul pentru Curieri” în Republica Moldova, iar acum venim cu o noutate palpitantă – inițiativa Glovo+. Este un nou pas în angajamentul nostru față de voi, cei care faceți posibilă fiecare livrare cu Glovo.

Și dacă tot vorbim de angajament, să nu uităm ce succes extraordinar a avut programul „Angajamentul pentru Curieri” în comunitatea noastră. Ați participat la sesiuni de siguranță rutieră, ați beneficiat de reduceri la biciclete și piese de schimb prin Glovo Club, și nu în ultimul rând, ați profitat de venituri suplimentare prin intermediul Delivery Guru. Așa că, felicitări pentru implicare și loialitate!

Pentru a vă recompensa și mai mult, ne-am gândit să lansăm Glovo+. Acest program va oferi beneficii suplimentare structurate pe mai multe niveluri – Bronze, Silver, Gold și Diamond. Cu cât vă implicați mai mult și aveți performanțe mai bune, cu atât veți debloca mai multe beneficii. Vom avea pentru voi bonusuri, reduceri, echipamente și multe alte avantaje care să vă facă experiența de livrare și mai plăcută.

În ultimul trimestru al anului trecut, programul a fost testat cu succes în trei țări, iar rezultatele au fost foarte bune în ceea ce privește satisfacția curierilor care folosesc aplicația Glovo. Suntem siguri că și voi veți fi încântați de noul Glovo+ și de toate beneficiile pe care le aduce.

Pe data de 1 Februarie 2024, am organizat un eveniment special pentru a marca lansarea programului Glovo+. La acest eveniment au participat numeroși curieri, precum și angajatorii lor.

Vrem să le mulțumim curierilor pentru prezență și pentru atmosfera minunată creată împreună. Ne bucurăm că am putut să petrecem timpul împreună și abia așteptăm să ne revedem data viitoare.

glovo+

glovo+

glovo+

wog-share