Casablanca, Maroc
Faceți cunoștință cu Youssef
Salvator de viață în timpul livrării

Youssef a lucrat drept curier din iulie 2021. În fiecare zi întâlnește oameni diferiți și se găsește adesea în situații de a-i ajuta pe alții.

Când Youssef a început să livreze în acea dimineață, nu avea nicio idee că în acea zi va salva o viață.

„Livram o comandă ca de obicei, am ajuns la punctul de livrare și am urcat scările. Dintr-o dată am găsit o doamnă întinsă la etajul doi, leșinând. Abia putea să vorbească și abia am înțeles că avea un atac de astm.”

Este un moment de șoc care face ca organismul să funcționeze în mod autonom. Deși Youssef nu a avut niciodată un atac de astm, a știut cu certitudine ce trebuie să facă. Inspirat, și-a lăsat rucsacul și era pregătit să ajute.

„Am căutat de urgență în geanta ei și am găsit medicamentul necesar.”

După ce femeia și-a inhalat spray-ul pentru astm și și-a recăpătat cunoștința după câteva respirații, sentimentul de șoc al lui Youssef a dispărut încet. Youssef a fost la momentul potrivit, în locul potrivit. Datorită ajutorului său, a reușit să o îndrume pe femeie în timpul atacului de astm și să o readucă la cunoștință.

„După ce și-a revenit, mi-a mulțumit că i-am salvat viața. În acea zi am avut un sentiment foarte bun despre mine.”

Youssef ajută oamenii în fiecare zi, însă ziua în care a salvat o viață va rămâne mereu în memoria sa.

Mulțumesc pentru evidențiere

Curajul cere un singur lucru înainte de toate: Curaj. Curajul de a face față unei situații dificile. Suntem mândri că avem curieri care își susțin comunitatea și ajută acolo unde pot. Mulțumiri lui Youssef, Vasilije și Zakaria. Mulțumiri fiecărui curier care intervine și nu închide ochii.

person braking the bike