Meknes, Maroc
Fă cunoștință cu Zakaria El Fayk
Recompensa găsitorului: Recunoștință nesfârșită

„Cu câțiva ani în urmă, când Zakaria și-a pus rucsacul în spate și a bătut la ușa unui client cu prima sa comandă, a știut că viața lui de zi cu zi nu va fi niciodată plictisitoare. Deplasarea rapidă în agitația orașului, între restaurante, supermarketuri, birouri și clădiri de apartamente îl apropie de realitatea oamenilor. Este o oglindă a societății din orașul său. Într-o zi, în timp ce finaliza o comandă și se îndrepta spre casă, a trăit un moment pe care nu-l va uita”

„Finalizam livrarea și, pe drumul de întoarcere, am găsit pe drum o pungă mică care mi-a atras atenția. Era o geantă pierdută în care se aflau bani, cartea de identitate și carduri bancare”

Imaginându-și șocul pe care trebuie să-l fi simțit femeia când a observat că și-a pierdut geanta, Zakaria nu vrea să se gândească la asta. Era hotărât să găsească proprietarul genții.

„Când am văzut cartea de identitate, am știut adresa proprietarilor, care era aproape de locul unde am găsit geanta. Încă îmbrăcat în echipamentul Glovo, m-am îndreptat spre adresă și am bătut la ușa ei”.

Femeia a fost surprinsă să găsească un curier la ușa ei. În mod hotărât a spus că nu comandase nimic. Acest moment l-a făcut pe Zakaria să zâmbească, pentru că atunci când i-a scos geanta pierdută, a văzut ușurarea care îi cădea de pe umeri. După ce a verificat de două ori dacă femeia corespundea cu numele de pe cartea de identitate, ea și-a luat geanta cu recunoștință și entuziasm.

„M-am simțit bine că am avut un impact atât de mare cu un gest mic. Sunt mândru că am contribuit la demonstrarea faptului că noi, curierii, suntem oameni cinstiți”

Mulțumesc pentru evidențiere

Curajul cere un singur lucru înainte de toate: Curaj. Curajul de a face față unei situații dificile. Suntem mândri că avem curieri care își susțin comunitatea și ajută acolo unde pot. Mulțumiri lui Youssef, Vasilije și Zakaria. Mulțumiri fiecărui curier care intervine și nu închide ochii.

glovo-stories