Hub-ul comunității de curieri

Conectează-te cu adresa de e-mail și parola utilizate la înregistrare.

Tabloul de bord „Rezultatele mele” este o secțiune privată a site-ului web Couriers care oferă detalii detaliate despre utilizarea aplicației. Poți vedea statistici, cum ar fi numărul de comenzi efectuate, timpul mediu de livrare, recenzii pozitive și multe altele.

Dacă dorești să te conectezi pentru prima dată, trebuie mai întâi să te înregistrezi.

Începe prin a vizita pagina de înregistrare sau făcând clic pe pictograma contului din bara de navigare.
Alege un nume de utilizator, un e-mail și o parolă. Te rugăm să utilizezi aceeași adresă de e-mail ca cea pe care o utilizezi pentru aplicația Courier. Parola nu trebuie să conțină caractere speciale (de exemplu, „?”, „-”, „*”) sau majuscule. O parolă ideală ar fi, de exemplu, paul1234.
Selectează butonul „Înregistrare” de sub câmpurile de text.

Dacă te-ai înregistrat înainte, te poți conecta cu ușurință. Fă clic pe pictograma contului din bara de navigare sau vizitează pagina de conectareType in the same email address you use for your Courier App and your chosen password.

Dacă ți-ai uitat parola, poți face clic pe „Ai uitat parola?” Introdu adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat și fă clic pe „Obține o parolă nouă”. Vei primi un e-mail pentru a-ți reseta parola. Asigură-te că verifici folderul spam