Imao/la si nezgodu?

Da, imao/la sam ličnu nezgodu

Zatražite osiguranje od nezgode

Da, imao/la sam nezgodu sa ljudima ili robom koju prevozim

Zatražite osiguranje od odgovornosti
go down
go down

Bezbednost na svakom koraku

Bezbednost na putu zauzima prvo mesto u svakodnevnom životu dostavljača. Za potpuno razumevanje ove višeslojne teme, ovde ćeš pronaći bezbednosne vodiče koji će ti pomoći da budeš u toku sa bezbednosnim merama.

Budi korak ispred

Bezbednost na putu ne zavisi samo od naših sopstvenih radnji. Spoljni faktori mogu da utiču na našu bezbednost i izazovu nevolje. Glovo tim ima misiju da predvidi neočekivano pomoću specijalizovanih bezbednosnih informacija.

Zaštita na koju možeš da se osloniš

Glavni prioritet nam je da nemaš briga dok koristiš aplikaciju. Naš partner za osiguranje Ferrer & Ojeda te pokriva u svakom trenutku dok dostavljaš preko aplikacije.

Šteta nanesena tebi ili trećim stranama

Možeš da računaš na podršku ako pretrpiš štetu na svojoj imovini ili neopravdano naneseš štetu partnerima ili klijentima.

Gradimo bezbedno okruženje

Zaslužuješ da se bez brige bezbedno krećeš od tačke A do tačke B. Zbog toga stalno istražujemo mogućnosti za uvođenje novih funkcija aplikacije, sklapanje partnerstava i razvoj novih usluga.

go down

Računaj na podršku non-stop

Na raspolaganju ti je tim za podršku kad kog ti treba. Kada se pojave problemi, tu smo da ti pomognemo.

go down

Dugme za hitne slučajeve nadohvat ruke

Ako iskrsne hitan slučaj, dugme SOS u aplikaciji Courier povezuje te sa brojem za hitne slučajeve.

go down

Proces protiv diskriminacije

Glovo tim daje sve od sebe da održi zajednicu inkluzivnosti i solidarnosti. Sa nultom tolerancijom na diskriminaciju prema rodu, rasi ili seksualnosti.

go down

Bezbednost žena zahteva promene

U Glovu nema mesta za nasilje i uznemiravanje. Dugme za hitne slučajeve je prvi korak ka pružanju sigurnijeg mesta za žene.

Istraži više