Obećanje dostavljačima je naša posvećenost pružanju fer uslova za sve dostavljače. Do kraja 2023. godine ispunićemo prioritetne stvari koje dostavljači smatraju najvažnijim: fer plate, šire pokriće osiguranja, jednakost i zajednica.

4 obaveze, 1 veliki cilj: pravedniji uslovi

Fer zarada

Znamo da je fer zarada najvažnija. U Maroku smo uveli novu funkciju koja omogućava dostavljačima da povećaju svoju zaradu dostižući određene nivoe dostave. U svakoj zemlji istražujemo načine da dostavljačima pružimo šansu za potpuno fer zaradu.

Upoznaj: Profi dostavljača

Profi dostavljač je tvoj pratilac na duže staze u izazovima. Zamisli merdevine na koje se penješ: nakon svakog novog koraka, dobijaš dodatnu zaradu. Tako funkcioniše Profi dostavljač!

delivery gurú

Jednakost

Želimo da se krećeš u sigurnom prostoru. Uvođenje obrasca za žalbe dovodi nas korak bliže da postanemo platforma koja teži ka iskorenjivanju diskriminacije i nedoličnog ponašanja klijenata, partnera ili agenata.

Transparentnost u pogledu smernica

Besprekorno iskustvo je moguće samo ako smo potpuno otvoreni u pogledu naših smernica i ako ih proaktivno komuniciramo. Blokirani nalozi nisu ni u čijem interesu, ali je to ipak neophodno za stvaranje fer platforme. Jesi li pogledao/la naš video u kome je objašnjeno zašto nalozi mogu da budu blokirani?

Otvoreni za dijalog

Težimo ka stvaranju industrije koja ozbiljno shvata svačije mišljenje i iskustvo. Uz mesečne fokus grupe dostavljača, stvaramo prostor za deljenje zabrinutosti o platformi. Budi u toku sa predstojećom fokus grupom u tvom gradu!

video in a mobile phone

Bezbednost od 360º

Smatramo da efikasna i brza dostava nikada ne bi trebalo da ugrozi bezbednost dostavljača. Organizujemo redovne kurseve bezbednosti kako bi se dostavljači pripremili i zaštitili u rizičnim situacijama. A da bi dostavljači bili bezbrižni na putu, kompanije Qover i Chubb su nadogradile pokriće osiguranja. Saznaj više

go down

Redovne obuke o bezbednosti

Imaj na umu da nijedna narudžbina nije toliko važna da bi se ugrozio sopstveni život. Učestvovanje u redovnim bezbednosnim kursevima može da ti pomogne da stekneš veštine neophodne za kretanje u izazovnim situacijama na putu i da se zaštitiš.

person braking the bike

Zajednica

Dostavljači su veoma talentovani i puni ambicija za budućnost. Udružili smo se sa platformom za učenje koja će ti pomoći da usavršiš svoje veštine.

Razvoj talenata

Predstavljamo: „G-Learning“. Ova digitalna platforma nudi pristup raznovrsnim kursevima: bez obzira da li želiš da usavršiš Excel veštine ili naučiš osnove poslovanja, naći ćeš ih ovde!

person braking the bike

Uvođenje pozitivnih promena uz Obećanje dostavljačima

Kako je naručivanje hrane postalo uobičajena stvar, tako zaštita dostavljača zaostaje. Znamo da Glovo i druge platforme širom ove industrije moraju da se posvete pozitivnim promenama kako bi izgradili okruženje za dostavljače koje kombinuje fleksibilnost i pogodnosti. Danas obećavamo: Obećanje dostavljačima je naša posvećenost pružanju fer uslova za sve dostavljače.