go down

Zajednica za sve

To počinje unutar kompanije Glovo i prenosi se na partnere, korisnike i dostavljače. Pomoću naših smernica zajednice želimo da ojačamo zajednicu dostavljača koja omogućava svima da se osećaju kao kod kuće.

Politika protiv diskriminacije

Imamo politiku nulte tolerancije za seksualno zlostavljanje ili nasilje. Osuđujemo svako nasilje nad drugima na osnovu seksualnosti, nacionalnosti, pola. Da bismo sprečili seksualne napade, radimo na programu obećanja protiv diskriminacije. Želimo da znamo da li si ikada doživeo/la diskriminaciju tokom dostave? Učestvuj u našoj anketi!

person braking the bike
person braking the bike

Jačanje bezbednosti žena

SZO izveštava da 1 od 3 žene doživi nasilje. Ulažemo sve napore da stvorimo bezbednije okruženje za žene prilikom dostave. SOS dugme na dohvat ruke je prvi korak ka jačanju bezbednosti žena.

go down

Potpuna solidarnost

Dostavljači širom sveta pokazuju snažan osećaj zajedništva. Za pružanje pozitivnog i bezbednog iskustva dostave zajednica igra ključnu ulogu. Pridruži se svojoj zajednici i zauzmite se jedni za druge – bez obzira na boju ranca koji nosite. Ako primetiš agresivno ili uznemiravajuće ponašanje, pozovi lokalne vlasti i prijavi situaciju Glovu.