Nasz blog

Кращі практики перед початком співпраці – поради

1st maj 2024 · 2'

Ти тільки починаєш співпрацю з Glovo і хочеш знати, на що варто звернути особливу увагу? Як можна забронювати та скасувати години, або чи потрібно виконувати всі замовлення?

Ми порадимо, про що пам’ятати під час співпраці ⬇️

 

3 найважливіших правила ?

 

Календар відкривається щопонеділка та щочетверга з 16:00 або щовівторка та щоп’ятниці з 16:00 (в залежності від міста). У першу чергу доступ до календаря надається кур’єрам із найвищим рейтингом успішності. Детальніше про рейтинг та те, як він формується, прочитай у нашій статті: ?Твій рейтинг успішності

Тримай телефон завжди зарядженим! Ти можете використовувати powerbank, який Ти отримав від нас в комплекті з рюкзаком. Якщо рівень заряду акумулятора впаде нижче 20%, Ти не отримаєш жодних замовлень.
Увімкни функцію «Я доступний» (раніше – автоматичне призначення замовлень) на останній вкладці в додатку — інакше Ти не отримуватимеш жодних замовлень. Увімкни «Я зараз не можу працювати», якщо Ти хочеш зробити коротку перерву під час зарезервованого блоку, наприклад, щоб скористатися туалетом або заправити машину.

 

Бронювання та скасування слотів

 

Що означають кольори в календарі?

 

Білий слот означає, що цей слот вільний – якщо Ти хочеш працювати протягом цієї години, Ти можеш натиснути на нього та забронювати свій слот!

Сірий слот означає,  що ці слоти вже зарезервовані іншими кур’єрами та недоступні для бронювання.

Зелений слот означає, що у Тебе успішно зарезервований даний слот.

Червоний слот означає, що Тебе  від’єднано від даного  слоту ( kick-out).

 

 

 

Як можна скасувати заброньовані слоти?

 

Якщо Твої плани змінились і Ти будеш недоступний протягом попередньо заброньованих слотів, можеш скасувати їх безпосередньо в додатку. 

 

Бронюй лише ті години, в який Ти впевнений, що зможеш співпрацювати – ми розраховуємо на Тебе!

✅ Скасовуй слоти принаймні за 24 години до їх початку, щоб інші кур’єри могли їх забронювати, і Твій рейтинг успішності не знизиться.

✅ Ти маєш можливість скасувати ті слоти, поруч з якими немає символа замочка.. Якщо Ти хочеш скасувати слот, позначений замком (наприклад, у випадку поломки автомобіля до початку співпраці), звернися до служби підтримки.

 

Скасування слотів в останню хвилину або неявка в заброньовані слоти не тільки знизить Твій рейтинг успішності, але також може призвести до тимчасового або постійного блокування Твого облікового запису.

 

 

Перенаправлення замовлень

 

Коли можна перенаправляти замовлення?

 

✅ Якщо з якоїсь причини Ти не можеш виконати замовлення (наприклад, Ти на велосипеді і відстань явно завелика), Ти можеш перенаправити його. Пам’ятай, що денний ліміт замовлень, які ти можеш перенаправити становить від 1 до 3 замовлень (залежить від міста).

✅ Якщо Ти хочеш перенаправити замовлення в пункті самовивозу, тому що по прибуттю виявилося, що замовлення не готове або у Тебе недостатньо готівки для оплати – звернися до служби підтримки.

 

❌ Коли Ти перенаправиш друге замовлення протягом тієї самої години, Тебе можуть повністю видалити з цього слоту (kick-out).

❌ Перенаправлення замовлень пов’язане з довшим терміном доставки, а отже – незадоволенням клієнтів. Повторне перенаправлення замовлень не тільки знижує рейтинг успішності, але й може призвести до тимчасового або постійного блокування облікового запису.

 

Бажаємо Тобі гарного старту та сподіваємося, що Ти залишишся з нами якомога довше! ?

Share