Nasz blog

Червоні слоти при співпраці – як їх уникнути?

26th kwiecień 2024 · 1'

Ти коли-небудь отримував червоний слот під час співпраці? Ти не знаєш, в чому була причина? Хочеш знати, що робити, щоб така ситуація більше не повторювалася? Читай далі!

 

 

Під час співпраці може бути кілька причин для видалення певного годинного слоту. Ми хочемо покластися на Тебе! Сподіваємося, що, записавшись на певну годину, Ти будеш готовий до співпраці. В іншому випадку нам доведеться ділити цей час з іншими кур’єрами.

 

Ми підготували для Тебе список найкращих практик:

Зареєструйся вчасно. Ти можеш зареєструватися вже за 20 хвилин до початку годинного слоту. Не вагайся – про це легко забути!
Будь готовий до співпраці, вибравши опцію «Я доступний» в останній вкладці в додатку (колишній AA). Використовуй цю функцію обережно і лише тоді, коли Тобі потрібно зробити перерву.
Завжди тримай акумулятор телефону зарядженим принаймні на 20%. Інакше Ти не зможеш приймати замовлень, що також може призвести до видалення Тебе із поточного слоту в календарі. Використовуй powerbank, який ми надіслали Тобі разом з обладнанням, коли Ти починав співпрацю!
Не залишай зону доставки протягом заброньованого годинного слоту. Якщо Ти зараз виконуєш замовлення і їдеш дорогою, яка знаходиться поза зоною, нічого не станеться. Однак без активного замовлення перебування поза зоною призводить до вилучення з годинного слоту.
Постарайся вирушити по своє замовлення відразу після його отримання. Якщо сигнал GPS на Твоєму телефоні не змінює положення протягом кількох хвилин, це може призвести до автоматичного видалення поточного слоту  і перенаправлення даного замовлення.
Якщо Ти деякий час не отримував свого замовлення, спробуй оновлювати місцезнаходження на телефоні кожні 30 хвилин. Досить вимкнути та знову ввімкнути програму.
Дотримуйся вказівок агентів в чаті – якщо Ти відмовляєшся виконувати замовлення без видимих ​​причин, Ти можете отримати червоний слот

 

На щастя, такі ситуації рідко трапляються.

Сподіваємося, що завдяки цим порадам навіть кур’єри початківці почуватимуться впевнено під час співпраці!

Побачимось у місті! ?‍♂️

Share