Nasz blog

5 причин, чому варто приєднатися до нас ?

26th kwiecień 2024 · 2'

Задумуєшся чи варто ставати кур’єром Glovo? Прочитай, що ми можемо Тобі запропонувати, і переконайся сам!

 

Високий заробіток

Ми не будемо ходити навколо! Подивишся сам, з яких факторів складається оплата праці наших кур’єрів, і дасиш відповідь на запитання, чи варто до нас приєднуватися ?

Базова ставка + ставка за проїхані кілометри (також до місця отримання!) + погодинні множники + бонуси за погану погоду +багатоденні челенджі + 3-місячні челенджі = зарплата кур’єра Glovo! ?

 

Наш середній заробіток становить 8000 злотих брутто на місяць. Ми не обіцяємо! Ми говоримо, що це таке ? Приєднуйся до нас і переконайся, як це легко!

Реферальна програма для кур’єрів

Ти можеш залучити друга до роботи та отримати додатковий бонус – до 400 злотих для Тебе і до 200 злотих для Твого друга!

 

Як запропонувати другу?

? Ти повинен бути нашим активним кур’єром,

? Твій друг повинен зареєструватися за Твоїм індивідуальним реферальним посиланням і виконати певну кількість замовлень протягом 30 днів після реєстрації облікового запису,

? Ти знайдеш своє індивідуальне реферальне посилання в додатку! Перейди у «Профіль»> Запроси і зароби. Ти також побачиш там точні умови та зможеш виконувати свої поточні рекомендаціі.

 

Якщо Тебе не переконують гроші, у нас є для Тебе кілька інших бонусів ⬇️

Програма Ambassador, групи Telegram і регулярні зустрічі з кур’єрами

Ми хочемо бути якомога ближче до наших кур’єрів, тому:

 

? Ми інтенсивно працюємо над групами в Telegram! Приєднуйся до групи зі свого міста, знайомся з іншими кур’єрами та завжди будь в курсі подій➡️ Glovo na Telegramie – dołącz do grupy ze swojego miasta ?

? Ми єдиний кур’єрський додаток, який запускає програму Ambassador для кур’єрів. Зараз разом із 45 амбасадорами ми підтримуємо розвиток Glovo у 45 різних містах! А ми постійно розвиваємось і маємо апетит до більшого! Читай про програму ➡️ ? Program Ambasadorski w Glovo

? Ми хочемо, щоб наші кур’єри відчували, що ми підтримуємо їх на кожному етапі співпраці – тому ми регулярно організовуємо стаціонарні зустрічі, під час яких обмінюємося коментарями, пропозиціями та досвідом за піцою та доброю кавою ?

Безкоштовна страховка для кур’єрів

Перш за все – найголовніше – безпека! Наші кур’єри знають, що на нас можна покластися в різних життєвих ситуаціях.

Під час співпраці всі кур’єри Glovo мають безкоштовне страхування, яке захищає їх у разі нещасного випадку. Ми покриємо витрати на лікування та відновлення здоров’я , під час переломів та травм.

 

А якщо Твій малюк з’явиться на світ? – ми виплатимо Тобі допомогу до 680 євро!

Безкоштовні онлайн-курси кваліфікації

Ми кажемо, що людина живе не тільки працею… ?

Тож ми виходимо до наших кур’єрів зі спеціальною пропозицією онлайн-курсів! Серед іншого ми пропонуємо тренінги з управління стресом, цифрового маркетингу, інформаційної безпеки, переговорів, обслуговування клієнтів та мови.

Яку вибрати? ?

Дізнайтеся більше: G-learning ⚡

 

Сам розумієш… нема чого чекати! Реєстрація: www.zostankurierem.pl

 

Ми не можемо дочекатися, коли ти приєднаєшся до нас!

Побачимося пізніше! ?

Команда Glovo

Share