Nasz blog

Rezygnacja ze współpracy

27th Listopad 2022 · 1'

W celu zakończenia współpracy z Glovo, prosimy o wypełnienie formularza:

 

Po otrzymaniu Twojego zgłoszenia konto dezaktywuje się w ciągu 28 dni. Jeśli zdecydujesz się ponownie współpracować z Glovo, wystarczy, że ponownie zalogujesz się do aplikacji, a dostęp do konta zostanie automatycznie przywrócony.

Dziękujemy za współpracę!

Czy ten artykuł okazał się pomocny?
Share