Naš blog

Obećanje dostavljačima | Upoznajte Nenada

30th април 2024 · 2'

Razgovarali smo sa Nenadom Stankovićem, dostavljačem u Nišu koji se susreo sa benefitima projekta „Obećanje dostavljačima“. On je podelio svoja iskustva o prednostima i izazovima, kao i svoje mišljenje o tome kako se projekat „Obećanje dostavljačima“ može poboljšati.

Vukašin: Zdravo Nenade, da li nam možeš reći nešto više o sebi?
Nenad: Moje ime je Nenad Stanković, dostavljač sam u Glovu već godinu i po dana i dostavljam na teritoriji Niša. Skoro sam prešao 10.000 uspešno obavljenih dostava i planiram da pređem još toliko u narednom periodu.
Vukašin: Da li mi možeš reći nešto više o tvom iskustvu sa projektom „Obećanje dostavljačima“? Šta je ono što ti se najviše svidelo do sada?
Nenad: Svaka dodatna zarada je dobrodošla te me je najviše obradovao izazov profi dostavljač kao deo projekta Obećanja dostavljačima, jer je dobro što dobijamo nagradu za broj dostava koji bismo svakako dostavili i bez ovog izazova. Popusti za dostavljače su takođe pozitivna stvar, ali treba povećati svest dostavljača i proširiti selekciju popusta na više segmenata.
Vukašin: Kako su ti ove inicijative uticale na iskustvo dostavljanja?
Nenad: Moja zarada preko platforme Glovo je već adekvatna a ovaj nagrada iz izazova profi dostavljač će mi omoguciti da ranije ostvarim jedan od svojih ciljeva ove godine – rafting na Tari :). Iako postoje dosta benefita koji bi mi olakšali svakodnevni život, mislim da je stimulans kroz dodatnu zaradu najadekvatnije rešenje.
Vukašin: Da li si imao vremena da isprobaš i ostale benefite projekta „Obećanje dostavljačima“?
Nenad: Već sam video par zanimljivih kurseva na G-learning platformi i definitivno planiram da ih odslušam u narednom periodu.
Vukašin: Da li bi mogao da obrazložiš svoj izbor?
Nenad: Iako je posao dostavljača dosta intuitivan, dodatne veštine i znanja omogućiće mi da lakše napredujem u svojoj karijeri i pokušam da diverzifikujem svoja primanja u budućnosti.
Kompanija Glovo se ovim putem zahvaljuje dostavljaču Nenadu Stankoviću na obavljenom intervjuu!
Share