Naš blog

Predstavljamo GlovoMaps: Dostavljanje dostava upravo postaje pouzdanije!

27th јул 2024 · 1'

GlovoMaps je ovde kako bi učinio tvoje dostavljanje lakšim i pouzdanijim. Sa ovim novim sistemom mapiranja, imaćeš korisnu alatku koja unapređuje tvoje iskustvo dostavljanja i omogućava pravilan obračun zarade za svaku porudžbinu. Zvuči dobro? Budi u toku za više detalja!

Koji su benefiti?

1. Pouzdane distance

GlovoMaps ti pruža precizne informacije o tvojoj kompenzaciji za pređene distance. Više nema prostora za zabunu i nepravilnosti – samo jasni i precizni obračuni.

2. Bolja kompenzacija

GlovoMaps prati prethodne podatke kako bi pronašao najbolju rutu za svaku porudžbinu. Ovo znači da ćeš biti kompenzovan preciznije sa akcentom na stvarnu putanju kojom si dostavljao/la, uključujući i ostale faktore kao što su saobraćaj i deo dana.

3. Tačan obračun

Kombinujemo GlovoMaps distance sa GPS podacima kako bismo pravilno obračunali tvoju zaradu. Potvrdom putanje koju si zaista prešao/la, imaćeš tačan obračun zarade koji ne ostavlja prostora za nagađanje.

4. Manje problema

Sa jasnijom kompenzacijom, nećeš morati da kontaktiraš podršku kako bi proverio/la svoj obračun zarade. Manje frustracija za tebe, tako da se možeš fokusirati na dostavljanju porudžbina bez problema.

Share