Naš blog

Trening o sigurnosti u saobraćaju 2022

27th Juli 2024 · 2'

mjesto dostave


Sigurna vožnja daje vozačima samopouzdanje i vrijeme reagovanja da se suoče sa potencijalnim rizicima na putu. Mi smo prepoznali rizike sa kojima se dostavljači susreću svakodnevno, zato smo sigurnost u saobraćaju i uvrstili kao jedan od glavnih ciljeva inicijative ” Obećanje kuririma”. Želimo da pomognemo kuririma da povećaju svoje samopouzdanje i sačuvaju svoju sigurnost u vožnji, zbog toga smo se odlučili da organizujemo Treninge o Sigurnosti u saobraćaju.


Treninge o Sigurnosti u saobraćaju organizujemo u saradnji sa kompanijom “Ring d.o.o.”, koja se zalaže za povećanje svijesti društva o svim rizicima neodgovornog i nesavjesnog ponašanja učesnika u saobraćaju.
mjesto dostave

Predavač je Ma.Sc.Saob Edin Bukalo vodeći stručnjak na ovom polju koji iza sebe ima ogromno iskustvo i znanje, kao i veliki broj uspješnih projekata i nagrada u saradnji sa BIHAMK-om.
Prvi trening o sigurnosti u saobraćaju, održan je polovinom Oktobra, bio je organizovan za vozače automobila. Svrha treninga je da dostavljače podsjeti na pravila u saobraćaju koja se često krše ili jednostavno zaborave i na taj način dovodimo u opasnost sebe i druge učesnike u saobraćaju, osim toga naši saradnici savjetuju na koji način da smanjimo rizik i da izbjegnemo eventualnu nesreću. Na drugom treningu je prisustvovalo 15 dostavljača, koji su kao poklon dobili absorber mirisa, koji efikasno uklanja sve neugodne mirise zavisno od toga koje prevozno sredstvo koriste (najbolje je da se ubaci u Glovo torbu).

mjesto dostave

Udio