Jerevan, Jermenija
Upoznaj Andreja
Budući san u njegovim džepovima

Kada je Andrej došao u Jermeniju pre nekoliko meseci, nije imao posao niti je govorio jermenski i engleski. Odustajanje, međutim, nije opcija za Andreja. Došao je u Jermeniju da izgradi svoju životnu bazu i ostvari buduće snove.

„Posao dostavljača je zanimljiv, ali to ipak nije granica za mene“

Dostavljanje sa Glovom bila je njegova kapija za novi život u Jermeniji i njegov korak u društvo koje mu je u početku bilo strano. U prošlosti je služio u ruskoj vojsci 7 godina. Vreme koje je protraćilo mladost. Povratio je svoju slobodu i tokom dostavljanja uživa da svakodnevno upoznaje ljubazne klijente. Dostavljanje mu pruža zadovoljstvo, ali ipak oseća da želi da postigne više od toga.

„Želim da upijem svaku informaciju“

Iako priznaje da je ponekad „lenj“, željan je da upije svaku informaciju koju može da dobije. Kada je čuo za besplatne kurseve G-Learninga, Andrej nije gubio vreme i registrovao se.

„Šta mogu da izgubim? Mogu samo da dobijem!“

I tako, posle napornog dana na poslu, motivisan je da pohađa IT kurseve na platformi G-Learning. Kada razmišlja o budućnosti, Andrej zamišlja sebe kako radi u IT industriji, mada prvo mora da stekne osnove.

„Bilo je sve samo ne lako. Bio sam zbunjen, ponekad i frustriran. Nakon ponavljanja svega što mi je predavač pokazao na kursu, polako sam shvatio. Bilo je zanimljivo i to me motiviše!“

„Napravio sam bota, aplikaciju i bazu podataka“

Posle mnogo sati na platformi za učenje, uspeo je da izgradi portfolio IT oblasti. Od botova do aplikacije i baze podataka, naučio je osnove kroz kurs. Andrej je uspeo da postavi temelj za svoju industriju iz snova.

person braking the bike
Besplatna platforma za učenje za dostavljače

Znamo da dostavljači osećaju glad za znanjem. Znamo da dostavljači osećaju žeđ za znanjem. A zadovoljavanje apetita za učenjem ne bi trebalo da ima cenu. Dostavljačima dajemo besplatan pristup G-Learningu, platformi za učenje koja nudi pristup onlajn kursevima.

Možeš da usavršiš engleski jezik ili Excel veštine, ili da se motivišeš za svet preduzetništva. I još mogo toga!

Najbolji deo: besplatno je! -