Kazablanka, Maroko
Upoznaj Muhameda
Istraživanje novih mogućnosti

Kada Muhamed razmišlja o svojoj budućoj karijeri, on vidi sebe kao programera u Google-u. Uvek je motivisan da stavi svoje veštine na probu i da bude kreativan. Uz G-Learning je pronašao besplatnu platformu koja mu omogućava da otključa nove mogućnosti i zaroni u teme kojima ranije nije imao pristup. Kaže:

„Čak i ako provedete samo 20 minuta dnevno na G-Learningu, promenićete svoj život i svoju perspektivu.“

Osveži znanje, stekni nove veštine

Žedan znanja, uvek je motivisan da usavrši svoje veštine.

Počeo je da uči na platformama kao što su Coursera i Udemy, a sada slobodno vreme provodi na platformi G-Learning. Za njega je ključno da može da gleda na dostavljanje van standardnih okvira i izvuče mnogo više od toga. Uz G-Learning može da stekne znanje koje ranije nije učio u školi.

Najbolja stvar je da je G-Learning platfoma besplatna!

Jedan kurs otključava drugi

Da Muhamed bira dve veštine koje želi da stekne, to bi bio C++ i osnovni engleski. Na raspolaganju su mu mnogi kursevi engleskog jezika koji ga interesuju, motivišući ga da usavrši engleski jezik kao i komunikacijske veštine.

„Učenje engleskog će otključati više mogućnosti“

Dostavljači skaču iz jednog razgovora u drugi. Kontakt sa drugima je deo svakodnevnice dostavljača i zato pokušava da doda engleski u svoje komunikacijske veštine kako bi mogao da se poveže sa više klijenata. Tada shvata da počinje da primenjuje svoje kognitivne veštine iz teorije u praksu.

Budući san: Google

„Muhamed ima svoj cilj: želi da postane profi programer u Google-u. Zato pohađa časove i počeo je da se priprema za to putovanje. Voleo bi da uskoro bude dostupan kurs programiranja na G-learningu kako bi mogao da počne ga gradi svoj sledeći potez u karijeri.“

Želimo Muhamedu sve najbolje!

person braking the bike
Besplatna platforma za učenje za dostavljače

Znamo da dostavljači osećaju glad za znanjem. Znamo da dostavljači osećaju žeđ za znanjem. A zadovoljavanje apetita za učenjem ne bi trebalo da ima cenu. Dostavljačima dajemo besplatan pristup G-Learningu, platformi za učenje koja nudi pristup onlajn kursevima.

Možeš da usavršiš engleski jezik ili Excel veštine, ili da se motivišeš za svet preduzetništva. I još mogo toga!

Najbolji deo: besplatno je! -