Biškek, Kirgistan
Upoznaj Čingiza
Postavlja temelje za svoje vizije

Sa 26 godina, Čingiz ima svet nadohvat ruke. On već 4 meseca dostavlja preko aplikacije Glovo, a istovremeno jedva čeka da svoje znanje stavi na probu.

„Ne postoje granice znanja“

Kada je čuo da G-Learning nudi besplatne onlajn kurseve za dostavljače, Čingiz nije oklevao da iskoristi priliku. Uvek je u potrazi za nečim novim, više znanja, više obrazovanja, pa se bacio pravo na IT kurs. Veruje da je IT industrija budućnost. Zašto bi propustio priliku?

„Nisam propustio nijedan kurs“

Čingiz je upisao kurs „Bez koda“ kako bi testirao svoj talenat za kodiranje i dobio uporište u IT svetu. Za njega je to savršen balans između rada kao dostavljač i nastavka obrazovanja.

Koji su tvoji snovi o budućnosti?

Čingiz kaže da sanja o otvaranju onlajn prodavnice, gde može ljudima da uštedi vreme pomoću svoje korisničke podrške. Uz kurs „Bez koda“ postavio je temelje za izgradnju onlajn prodavnice. Šta je sledeće? Nastaviće sa kursom „Startup School“ u bliskoj budućnosti. Srećno, Čingiz!

person braking the bike
Besplatna platforma za učenje za dostavljače

Znamo da dostavljači osećaju glad za znanjem. Znamo da dostavljači osećaju žeđ za znanjem. A zadovoljavanje apetita za učenjem ne bi trebalo da ima cenu. Dostavljačima dajemo besplatan pristup G-Learningu, platformi za učenje koja nudi pristup onlajn kursevima.

Možeš da usavršiš engleski jezik ili Excel veštine, ili da se motivišeš za svet preduzetništva. I još mogo toga!

Najbolji deo: besplatno je! -