Naš blog

24 dostavljača su čula više o svojoj bezbednosti tokom dostave

6th мај 2024 · 2'

U saradnji sa Partnerom AMSS CMV, kompanija Glovo organizovala je bezbedonosni trening sa ciljem podizanja svesti dostavljačima koji dostavljaju na bicikli o sopstvenoj bezbednosti u saobraćaju kao i reagovanju na nepredviđene okolnosti. Pokazaćemo ti kako bezbedonosni treninzi izgledaju sa Glovom i kako možeš prisustvovati sledećem bezbedonosnom treningu.



Dva sata teorijske i praktične radionice na temu bezbednosti u saobraćaju

Između 4. i 7. Novembra prethodne godine, 24 dostavljača biciklista u Beogradu prisustvovalo je bezbednonosnom treningu u saradnji sa partnerom AMSS CMV. Obuka se se sastojala iz 2 dela, teorijskog i praktičnog.

Teorijski deo sastojao se iz niza primera i objašnjenja realnih situacija sa kojima se dostavljači suočavaju svakog dana. Takođe, na teorijskom delu obuke sproveden je ulazni/izlazni test dostavljača.

Praktični deo obuke izveden je na poligonu u Parku Južni bulevar i sastojao se od sledećih radnji:
– prenošenje predmeta levom/desnom rukom
– slalom vožnja između prepreka
– prolaz između prepreka
– vožnja po dasci
– uzicaj alkohola na motoričke sposobnosti (pijane naočare)
– poligonske radnje (start-stop, uska traka, promena trake…)



Pridruži se sledećem treningu


Bezbedonosni trening bi trebao da bude jednodnevna aktivnost. Svakog kvartala, možeš očekivati par treninga na temu bezbednosti u saobraćaju. Da li znaš da možeš pronaći nove detalje o bezbedonosnim treninzima u našem Glovo nedeljnom magazinu? Možeš se prijaviti za isti dirketno ovde!


Prijavi se
Share