Blogul nostru

Comenzile combinate îmbunătățite

24th aprilie 2024 · 2'

Până acum, comenzile grupate au avut același punct de preluare, adică doar un partener. Pentru a optimiza experiența de livrare, comenzile pot fi acum grupate de la două puncte diferite de ridicare, ceea ce înseamnă că vi se va cere să colectați comenzi de la doi parteneri diferiți.

Comenzile combinate vă permit să ridicați până la 2 comenzi de la diferiți parteneri. În acest fel, comenzile pot fi grupate optim!

Primești comanda combinată.
Puteți primi o comandă combinată cu două puncte de ridicare în două moduri diferite:

Opțiunea 1
Primești comenzi combinate cu două puncte de ridicare de la început.

Opțiunea 2
Primiți o singură comandă, dar în timp ce ați ridicat prima comandă, aceasta devine o comandă combinată cu un punct de ridicare suplimentar. În acest caz, veți primi o notificare.

La primul partener
În ecranul de prezentare generală a livrării, veți vedea primul punct de ridicare (cu galben) la care trebuie să mergeți.

La al doilea partener
După ce ați marcat prima comandă ca colectată, vă puteți duce spre al doilea partener.
Nu vă faceți griji pentru greutate! Aplicația se va asigura ca comenzile grupate nu depășesc limita, astfel încât să le puteți purta cu ușurință în rucsac.

La primul punct de livrare
Aplicația vă va spune la ce punct de livrare ar trebui să mergeți mai întâi. Vă rugăm să verificați dacă oferiți clientului comanda corectă. Pentru a crește eficiența, primul punct de livrare este întotdeauna pe drumul celui de-al doilea.

La al doilea punct de livrare
Dacă clientul vă întreabă despre comenzile grupate, îl puteți sfătui să contacteze asistența pentru mai multe informații.
Rețineți că anularea oricăreia dintre comenzi poate avea loc în continuare. În acest caz, veți primi o notificare care vă va spune ce comandă a fost anulată. Cealaltă comandă va continua ca de obicei.”

Comenzile grupate sunt limitate. Nu veți avea mai mult de 2 puncte de ridicare și 2 puncte de livrare în aceeași livrare.
wog-share