Blogul nostru

Cum se livrează comenzile dintr-un supermarket sau magazin?

8th mai 2024 · 3'

Câteva sfaturi utile ce îți va ușura livrarea comenzilor din supermarket sau magazin. Te rugăm, să folosești acești pași mereu când livrezi comenzile Glovo.

1. Dacă picker-ul (un angajat care colectează comenzi) a colectat comanda și aceasta este pregătită pentru ridicare, te rugăm sa o faci cu atenție. Verifică ca numărul comenzii fixat pe pungă să coincidă cu numărul comenzii din aplicația ta de curier.
2. Asigură-te că încarci o poză a bonului fiscal și ajustează singur prețul final, în funcție de achizițiile din bon, dacă suma diferă de cea originală din aplicație.

Dacă bonul nu se încarcă sau prețul final nu se modifică, contactează asistența. Pentru a ajusta singur costul, accesați secțiunea de asistență, apoi Probleme la punctul de livrare a produselor comandate > Probleme cu plata > Diferență de preț ?
Dacă încarci un bon incorect sau nu modifici prețul, soldul tău. de numerar va fi incorect.

3. Comenzile se atribuie curierilor în dependență de greutate. Comenzile până la 9kg se atribuie bicicliștilor și motocicliștilor, comenzile ce depășesc 9kg se atribuie curierilor cu automobilul și dacă aceasta depășește 25 kg se împarte la 2 sau 3 curieri.

În cazul în care comanda este mai mare de 9 kg, nu este necesar să contactați suportul, bonusul de greutate va fi adăugat automat după ce vei livra comanda. În cazul în care comanda este prea mare și nu o poți livra singur îți vom trimite un curier în ajutor. Atunci comanda ta va fi împărțită în mai multe comenzi și împreună cu alt curier veți livra această comandă la client

4. Dacă nu ai suficient sold de numerar pentru a achita comanda, poți adăuga banii personali, după care soldul de numerar din aplicație va fi afișat cu un minus. La următoarele comenzi în numerar, aplicația îți va rambursa costurile.
Pentru toate celelalte probleme legate de sold, te rugăm să contactezi chatul de asistență.
PS
– Ridicați comanda doar din magazin (vorbim despre adresa) care este indicata in aplicatie;
– Dacă comanda este anulată, aveți la dispoziție 24 de ore pentru a o livra la punctul de anulare, oficiu Glovo str. Alexandru Hajdeu 47;
wog-share