Blogul nostru

Zone de livrare în orașul tău

9th mai 2024 · 3'

Așa cum îți organizezi programul de livrare, de acum vei putea lua ore pe zone. Asta îți va permite sa decizi în ce zonă a orașului tău vei primi și livra comenzi. Zonele de livrare din orașul tău te vor scuti de traversarea intregului oraș in timpul progrmaului tau, de comenzile cu distante extrem de lungi și îți va permite să livrezi comenzi mult mai rapid, prin urmare să livrezi mai multe comenzi.
Încearcă această funcționalitate și rezervă-ți orele!

Cum va fi împărțită harta în zone

Pentru moment harta orașului Chișinău va fi împărțită în două zone.
1. Zona Centru (CNT cea mai mare)
2. Zona Râșcani (RSC)

Fiecare zonă va avea locul său special unde este necesar să mergeți pentru a face check-in. Ele vor arăta în felul următor:

Cum să-ți selectezi ore în dependență de zonă

Organizează-ți programul în funcție de zone. Când vei deschide calendarul, vei vedea intervalele orare divizate în zone.
Apăsând pe zona preferată de tine, îți poți selecta programul în același mod tradițional cu care ești obișnuit. Sfat: Cu cât vei avea un scor de excelență mai mare cu atât mai rapid vei avea acces la cele mai populare zone.!

    Păstrarea aceleiași zone pentru intervalele orare consecutive

Pentru orele selectate care sunt consecutive, vei fi nevoit să stai în aceeași zonă selectată inițial. În cazul în care dorești să schimbi zona de livrare pe parcursul zilei, tot ce trebuie să faci este să lași un interval orar de pauză în calendar pentru a te asigura că ajungi în zona nouă de livrare la timp.

Întrebări frecvente


Zonele de livrare indică în ce zone din orașul tău poți livra comenzi pe parcursul programului selectat de tine. Când deschizi calendarul îți poți planifica programul în funcție de ore și zone.


Oricare intervale orare consecutive te vor obliga să livrezi în aceeași zonă. Daca dorești să schimbi zona, va trebui să lasi un interval orar liber intre cele doua programe ale zilei respective. Acest lucru îti va permite să ajungi la timp în noua zonă de livrare.


În cazul în care vei fi nevoit să livrezi o comandă în afara zonei alese de tine, după livrarea acesteia, algoritmul îți va aloca comenzi ce te vor aduce înapoi în zona aleasă de tine.
wog-share