Intervalele orare cu cerere ridicată sunt acelea în care au loc mai multe comenzi. Livrarea comenzilor în aceste intervale orare (care sunt determinate de Parteneri) îți cresc Scorul de excelență. În aplicație acestea sunt clasificate cu următoarea pictogramă:

Pentru a calcula intervale orare cu cerere ridicată, sistemul adună toate comenzile pe care le-ai acceptat în timpul intervalelor cu cerere ridicată din ultimele 28 zile. Reține că se consideră momentul în care ai acceptat comanda, fără a considera ora de încheiere a acesteia. Astfel, dacă accepți o comandă în timpul unui interval orar cu cerere ridicată, dar o închei după terminarea respectivului interval orar cu cerere ridicată, aceasta va fi luată în considerare. Dacă accepți o comandă înainte de un interval orar cu cerere ridicată dar o închei după începerea intervalului orar cu cerere ridicată, aceasta nu va fi luată în considerare
Dacă ești inactiv timp de 7 zile sau mai multe, aplicația va considera că ai luat o pauză și îți va păstra scorul din intervalele orare cu cerere ridicată până când te întorci, pentru ca Scorul tău de excelență să nu scadă.
Te-a ajutat acest artiol?