Naš blog

Multipickup – 2 porudžbine iz 2 različita objekta

4th мај 2024 · 2'

Šta je multipickup?

Multipickup omogućava dostavljačima da mogu da preuzmu porudžbinu iz 2 različita objekta. Na taj način se bundling, tj. spajanje porudžbina optimizuje.


Kako funkcioniše multipickup?


Dobijete spojenu porudžbinu. Možete dobiti spojenu porudžbinu sa dvije tačke za preuzimanje (2 različita partnera) i sa dva različita pravca za dostavu.


Opcija 1


Možete dobiti spojenu porudžbinu sa 2 tačke za preuzimanje odmah.


Opcija 2


Možete dobiti 1 porudžbinu, pa dok je preuzimate, možete dobiti još jednu i automatski će vam se dodati još jedna tačka za preuzimanje porudžbine. ukoliko se to desi dobićete notifikaciju.


Kako se odvija proces multipickupa-a?


Na prvoj tački preuzimanja


U aplikaciji ćete vidjeti koja je prava tačka za preuzimanje (označena žutom bojom)


Na drugoj tački preuzimanja


Kada u aplikaciji označite da ste preuzeli prvu porudžbinu, možete preći na drugu tačku preuzimanja. Nemojte da brinite o težini spojenih porudžbina, aplikacija vodi računa o tome da težina spojenih porudžbina ne pređe limit.


Na prvoj adresi za dostavljanje


Aplikacija će vam reći na koju adresu prvo treba da dostavite. Molimo vas, da prije nego žto korisniku predate porudžbinu, budete sigurni da je to prava porudžbina, kako ne bi došlo do greške prilikom isporuke. Sa ciljem da povećamo efikasnost, prva porudžbina je uvijek na putu ka drugoj.


Na drugoj adresi za dostavljanje


U slučaju da vas korisnik pita za spojene porudžbine, uputite ga na Glovo podršku, kako bi mogao da dobije više informacija. Imajte na umu da može doći do otkazivanja bilo koje od ove 2 porudžbine. Ako dođe do otkazivanja jedne od 2 spojene porudžbine dobićete notifikaciju o otkazanoj porudžbini.


Koliko porudžbina mogu da dobijem u ovom procesu?


Spojene porudžbine su limitirane. Moguće je dobiti najviše 2 porudžbine odjednom.

Share