Naš blog

Upoznajte Nikolu i Mladena – Obećanje dostavljačima!

24th април 2024 · 3'

S obzirom na to da projekat „Obećanje dostavljačima“ slavi svoj prvi rođendan u Aprilu, željeli smo da čujemo mišljenje naših dostavljača o istom. Razgovarali smo sa Nikolom N. i Mladenom M. o tome kakvo je njihovo mišljenje i iskustvo sa ovim projektom.

Jelena: Možete li nam reći nešto o sebi i o vašem iskustvu sa saradnjom sa Glovom?


Nikola: Moje ime je Nikola Nikolić, imam 27 godina i sa Glovom sarađujem godinu i 5 mjeseci. Kod saradnje sa Glovom mi se najviše sviđa to što sam uvijek u pokretu, radno vrijeme je fleksibilno, a zadovoljan sam i sa zaradom.

nikola

Mladen: Naravno! Kao dostavljač Glova radim više od godinu dana. Saradnja sa Glovom mi omogućava da zaradim dodatni novac, a fleksibilnost prilikom saradnje mi omogućava da sam biram koje ću sate raditi, s o bzirom na to da mi je ovo dodatni posao.


Jelena: Možete li nam reći nešto o projektu „Obećanje dostavljačima“ i kako je uticao na vaš svakodnevni rad kurira?


Nikola: Smatram da ovaj projekat ima potencijala i ima nekih korisnih stvari, kao što su bonusi za lojalnost, koji se daju kroz dugoročne izazove, treninzi o bezbjednosti i osiguranje, ali s druge strane mislim da bi trebalo trajno riješiti situaciju sa bonusima kad je loše vrijeme.


Mladen: Projekat je zamišljen dobro i mislim da ima pozitivnih aspekata, ali s druge strane ipak mislim da se neki djelovi projekta moraju unaprijediti, kao što su nagrade za dugoročni izazov ili bar uslovi da su lakši. Osim toga smatram da bi zarada u toku praznika trebala biti veća.

mladen

Jelena: Šta vas je pozitivno iznenadilo?


Nikola: Što se mene tiče, ja sam najviše zadovoljan bonusima za lojanost, iako smatram da ipak nagrade trebale biti veće. Ja sam osvojio nagrade u oba izazova, a nadam se da ću osvojiti i u ovom aktuelnom.


Mladen: Trening o bezbjednosti i izazov „Ekspert za dostave“. Treninzi o bezbjednosti su mi podigli svijest o riziku koji naš posao nosi sa sobom i cilj mi je da taj razik svedem na najmanji nivo, a nagrade od izazova mi dobro dođu da popravim neke sitne kvarove ili da odradim mali servis auta.

Hvala na intervjuu!

Share