Znamo da suočavanje sa prvom narudžbinom može biti zbunjujuće, ali ne brinite! Sledeći članak detaljno objašnjava ceo proces i videćete da je veoma lako.

Potvrda dostupnosti

15 minuta pre početka termina, dobićete obaveštenje za potvrdu dostupnosti. Samo potvrdite da ste dostupni tokom sati koje ste zakazali.

Narudžbina je primljena

Kada primite narudžbinu, ako vam je režim automatske potvrde uključen, aplikacija će vam prikazati opšti pregled narudžbine: šta ćete dostaviti, mesto preuzimanja i mesto dostave.

Izvršenje narudžbine počinje

Odvojite malo vremena da pogledate mapu prikazanu na aplikaciji. Kada se upoznate sa rutom, i uz pomoć Google mapa, možete da se uputite ka mestu preuzimanja.

Preuzimanje narudžbine

Aplikacija će vam reći da li treba da tražite proizvode i koji način plaćanja se koristi. Zatim preuzmite proizvode, platite ako je potrebno, otpremite sliku priznanice u aplikaciji i stavite narudžbinu u torbu. Otpremanje priznanice je obavezno da bi klijent mogao da plati narudžbinu. Takođe je bitno da je cena u aplikaciji ista kao i cena na priznanici. Ako postoji razlika između otpremljenog iznosa i onog koji ste platili, na vašoj fakturi će se pojaviti neusklađenost (nemojte otpremati vreme ili drugi tiket).

Dostavite narudžbinu

Kada stignete na mesto dostave, klijent mora da se potpiše prstom preko aplikacije i onda možete da predate narudžbinu. Ne zaboravite da tražite potpis pre nego što predate narudžbinu. Na taj način ćemo izbeći probleme sa karticom.

Prosto ko pasulj!

Ako u nekom trenutku tokom procesa naiđete na problem, naša podrška putem ćaskanja je uvek tu da vam pomogne. Imate neke nedoumice u vezi sa vrstama narudžbina?

Pročitajte ovaj članak!
Da li ti je ovaj članak pomogao?